недеља, 29. јун 2014.

UNS: Policija da utvrdi ko napada sajt Kurira!

BEOGRAD - Udruženje novinara Srbije (UNS) traži od policije i Tužilaštva za visokotehnološki kriminal da utvrdi ko stoji iza hakerskog napada na sajt Kurira.


„Napadi su poceli nocas. Prvi napad dogodio se oko pola sata posle ponoci i bio je blaži. Naredni, prilicno jak napad bio je jutros oko 8 sati, a poslednjih sat i po smo meta najjaceg napada. Naš hosting pokušava da otkloni napade, ali oni su veoma jaki,“ rekao je UNS-u direktor digiatalnih medija kompanije Adria media Predrag Roganovic i dodao da „se po IP adresama može videti da napadi dolaze iz celog sveta, ali da to ne moraju biti prave adrese“.


Kurir je napad, kako kaže Roganovic, vec prijavio Upravi za visokotehnološki kriminal.
„Ocekujemo od policije da nam pomogne da radimo svoj posao. Sajt nam je sada neaktivan, ne možemo da mu pristupimo i onemoguceno nam je obavljanje posla“, rekao je Roganovic.


UNS poziva policiju da što pre otkrije ko su nalogodavci i izvršioci ovih napada i da izade u javnost sa rezultatima ove istrage. UNS takode traži da policija javno saopšti i rezultate istraga napada na sve druge sajtove koji su bili napadani i obarani u poslednje vreme.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |