субота, 28. јун 2014.

Mihajlović: MUP trpeo dok je Dačić bio premijer

 Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlovic ocenila je u petak da je Ministarstvo unutrašnjih poslova na celu sa tadašnjim premijerom Ivicom Dacicem trpelo, jer u njemu nisu sprovodenje reforme.

Nekim resorima niko se nije bavio, pa projekti kasne i po dve godine: Zorana Mihajlovic

"Vrlo je teško biti premijer i rukovoditi ministarstvom. Tako da verujem da je MUP sasvim sigurno trpeo, u smislu nesprovodenja reformi. To nije nikakvo opravdanje, ali ocito da se nije vodilo racuna", kazala je Mihajlovic za dnevni list "Politika".


Ministarka gradevinarstva, saobracaja i infrastrukture rekla je da ne zna da li je to radeno sa namerom, ali da sada shvata da se nekim resorima "niko nije istinski bavio".

"Verujem da ce tu stvari sada morati da budu mnogo brže, što zbog nas samih, što zbog EU i uopšte zbog drugacijeg funkcionisanja MUP-a", dodala je potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS).

Prema njenim recima, da su se svi bavili svojim resorom, danas ne bismo imali projekte koji u proseku kasne dve godine, 25.000 nerešenih predmeta u gradevinarstvu i 1,5 miliona nelegalnih objekata.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |