петак, 27. јун 2014.

ŠUMADIJA NA UDARU: Kiša i olujni vetar pogodili Topolu i Aranđelovac

KRAGUJEVAC - Topolu i Arandelovac oko 18:30 zadesilo je nevreme praceno kišom i olujnim vetrom koji je nosio krovove sa kuca, drvece i bandere, zbog cega su pojedina mesta ostala bez struje, a magistralni put ka Beogradu trenutno je neprohodan, izjavio je veceras Tanjugu predsednik opštine Topola Dragan Jovanovic.


"Nevreme je trajalo nešto više od pola sata i veoma jak olujni vetar odneo je krovove sa pojedinih kuca u selima Belosavci, Krcevac, Zagorica i Jelenac u opštini Topola i oni su trenutno bez struje", rekao je Jovanovic.


On je dodao da je i jedan deo Arandelovca bez struje, kao i sela Kopljari i Orašac u toj opstini.


Jovanovic je objasnio da magistralni put Topola - Beograd trenutno nije prohodan, jer je olujni vetar drvece i bandere naneo na pojedine delove te saobracajnice.


"Radnici Preduzeca za puteve ukljanjaju drvece i bandere sa puta i on ce vrlo brzo biti prohodan", rekao je Jovanovic i dodao da se takode radi i rešavanju problema snabdevanja strujom sela koja su bez nje ostala, a usled obaranja bandera.


Jovanovic je dodao i da u nevremenu nije bilo grada, a u radarskom centru Bukulja je receno da su dejstvovali protivgradnim raketama.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |