субота, 28. јун 2014.

Dačiću niko neće smeti na crtu

 Kongres Socijalisticke partije Srbije nece biti održan u julu, na rodendan stranke, vec do kraja godine, izjavio je lider socijalista Ivica Dacic.


On nije želeo da govori o personalnim promenama unutar stranke.


''Rano je za sada o tome. Odluke, i ne samo te, tek dolaze na red'' kaže Dacic za ''Blic''.

Medutim, kako saznaje beogradski list, u SPS ce biti kadrovskih promena, najverovatnije i u Predsedništvu i medu potpredsednicima stranke. Kako sada stvari stoje, niko nece smeti Dacicu da izade na crtu kada je rec o kandidaturi za lidera stranke.

''Ima samostalnih nastupa i razlicitih mišljenja unutar stranke, ali Dacic drži cvrsto svoju poziciju i trenutno niko se ne bi usudio da zaigra na mesto šefa stranke. To je sigurno'', kaže izvor ''Blica''.

On dodaje da ce se medu kandidatima za potpredsednike naci sadašnji predsednik Izvršnog odbora Branko Ružic i clan Predsedništva Aleksandar Antic. Pitanje je da li ce Ružic imati podršku da se kandiduje za mesto zamenika predsednika stranke, na kojem je trenutno Žarko Obradovic.

Izvor ''Blica'' kaže da je Ružic najozbiljniji kandidat i s podrškom dela stranke na lokalu, ali da o tome konacnu odluku donosi Dacic. Ružicu je otvoren put za mesto potpredsednika stranke, ali nije izvesno da li bi zbog te pozicije ostavio mesto predsednika IO. Antic, medutim, nema prepreke da se kandiduje za mesto potpredsednika stranke.

''Svaka kandidatura koja bude istaknuta bice unapred dogovorena, i to sa Dacicem. Niko nece ni oko nižih mesta solirati'', dodaje izvor beogradskog lista.


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |