петак, 27. јун 2014.

SEDNICA PREDSEDNIŠTVA: Za SNS priča o smenama u policiji je završena!

BEOGRAD - U sedištu Srpske napredne stranke u Novom Beogradu završena je sednica Predsedništva koja je pocela jutros u 8 casova. Na sednici je bilo reci o aktuelnoj situaciji u zemlji.


Potpredsednica Srpske napredne stranke Jadranka Joksimovic izjavila je danas, posle sednice Predsedništva SNS, da je prica o smenama u policiji, što se te stranke tice, završena juce, da je država uradila svoj posao na osnovu jasnih argumenata i da SNS nije zainteresovana da postavlja stranacke ljude.


Joksimovic je istakla da je država na osnovu jasnih argumenata i saznanja donela odluku i da smatra da je to dobar signal da država radi svoj posao u svakoj oblasti i da je to dobra poruka za gradane.Ona je rekla da je sistem bezbednosti važan, porucila da se mora uci u reformu policije, a koja je i deo evropskih integracija i dodala je da je vreme da taj proces pocne.


Kako je navela, policija jeste dobar servis gradana, to se i pokazalo u prethodnom peiodu, a reforma ne znaci da citav sistem ne valja i da niko u policiji ne valja, vec da sistem treba da radi i bude na usluzi gradanima, bez obzira ko se na kojem mestu bude nalazio. Ona je ponovila da se "reforma ne sprovodi da bi se postavljali partijski ljudi i istakla da sistem bezbednsoti mora i treba da pruži uverenje gradanima da su im zagarantovana prava, da su oni i njihova deca sigurni na ulici, da su bezbedni.."


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |