субота, 28. јун 2014.

Mali: Beograd na vodi će pokrenuti građevinu i privredu

 Gradonacelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da ce projaket "Beograd na vodi" umnogome promeniti perspektivu glavnog grada i Srbije i pokrenuti gradevinsku industriju i privredu.

Od projekta "Beograd na vodi" ocekuje se da promeni perspektivu glavnog grada

Mali je za Radio televiziju Srbije rekao da je današnje predstavljanje projekta u rekonstruisanoj zgradi bivše Beogradske zadruge a današnjeg Geozavoda, prvi korak u saradnji izmedu Srbije i arapskih partnera i prvi korak realizacije prokjekta "Beograd na vodi" ciji se pocetak gradnje ocekuje naredne godine.


"To je jedna od najbrže uradenih rekonstrukcija koju su uradila domaca preduzeca.

Pokazali smo time investitorima da imamo gradevinski industriju koja je u kratkom roku efikasno i kvalitetno uradila svoj deo posla", istakao je Mali.


On je izrazio ocekivanje da ce "Beograd na vodi" od naredne godine pokrenuti gradevinsku industriju i privredu Srbije.

Prema njegovim recima, u prvoj fazi grade koja je planirana za prolece, bice izgradeni tržni centar, cetiri zgrade, dva hotela.

"Kako budemo rašcišcavali ostale delove zemljišta, ulazicemo u drugu, trecu i cetvrtu fazu", naveo je gradonaclenik Beograda dodajuci da ukupna kvadratura projekta iznosi izmedu 1,8 i dva miliona kvadrata.

Premijer Srbije Aleksandar Vucic i direktor kompanije "Igl hils" iz Ujedinjenih Arapskih emirata Mohamed Alabar predstavice danas u Beogradu projekat "Beograd na vodi".


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |