недеља, 29. јун 2014.

U kući napravio fabriku narkotika

GREDETIN - Pripadnici policije uhapsili su juce ujutru Bobana L. (39), u cijoj je kuci u aleksinackom selu Gredetin pronadena laboratorija za proizvodnju narkotika.
U policijskoj akciji ucestvovali su pripadnici SBPOK i SAJ, jer se pretpostavlja da je Lazic povezan s medunarodnim švercom droge. On je vec hapšen pre tri godine u Luganu, u Švajcarskoj, kad su u njegovom minibusu pronadene ukradene stvari i oružje.

Moderna oprema

Jake policijske snage upale su u kucu u kojoj Boban L. živi s majkom i otkrile najsavremeniju opremu za proizvodnju droge. Osumnjiceni je priveden u nišku policijsku upravu na saslušanje.
Niko od meštana ovog aleksinackog sela nije ni slutio da se u njihovom komšiluku dešava nešto sumnjivo.
Zbunjeni... I policajce iznenadila kolicina narkotika Zbunjeni... I policajce iznenadila kolicina narkotika
Zacudeni

- Boban se prvi put oženio pre petnaestak godina. Žena mu je radila u Švajcarskoj, pa su zajedno izgradili lepu kucu. Iz braka s njom ima dvoje dece, ali pre nekoliko godina su se razveli i ona se vratila u Švajcarsku. Prošle godine se ponovo oženio, i to opet ženom iz Švajcarske. Ona tamo i dalje živi, a on je samo povremeno posecuje - pricaju Laziceve komšije.

Sreten Manojlovic, prvi Bobanov sused, kaže da ga je vidao svakodnevno, ali da nikad nije posumnjao da se bavi nekakvim nezakonitim rabotama.
- Oko šest ujutro cuo sam neku lupnjavu i video blindirana policijska vozila kako se zaustavljaju ispred komšijine kuce. Zacudio sam se jer tu porodicu znam kao cestitu i poštenu. Boban je miran momak i nikad nije pravio probleme. Ne znam šta je moglo da ga natera u kriminal - kaže Manojlovic.
Iznenadenje... Komšije nisu ništa znale o laboratoriji Iznenadenje... Komšije nisu ništa znale o laboratoriji

Nije cvecka
RANIJI SUKOBI SA ZAKONOM

Ovo nije prvi Bobanov sukob sa zakonom. Kako su izvestili švajcarski mediji, on je februara 2010. godine sa još dvojicom Srba, radeci kao privatni auto-prevoznik, pokušao da prošvercuje ukradenu robu i oružje. U njegovom minibusu granicna policija pronašla je robu, vrednu 300.000 franaka, ukradenu iz golf-kluba, ali i tri puške, pištolj i 490 metaka.

Pratite Sport na Facebooku i Twitteru
This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |