понедељак, 30. јун 2014.

OČAJ, SUZE I BES: Hrvati izgubili obraz

Tuga, ocaj, bes i suze nadvili su se nad Hrvatskom preksinoc, nakon ubedljivog poraza „vatrenih“ od Meksika (3:1), zbog kojeg je reprezentacija naših suseda i treci put zaredom završila takmicenje na SP vec u grupnoj fazi!


I dok su Kovacevi puleni tugovali, razocarana javnost castila ih je najgorim uvredama, ali i optužila za nedostatak patriotizma i previše provoda u Brazilu, a najvece krivce za debakl na Mundijalu pronašla je u vezisti Reala Luki Modricu, fudbaleru Barselone Ivanu Rakiticu i kardinalnim taktickim greškama selektora.
 Corluka: Ovo je veliki neuspeh! Zapravo, katastrofa!
„Gde vam je obraz“, „Igrate ko pi..e“, „Vi ste devojcice, a ne fudbaleri“, „Vatreni? Bice pre vazdušni“ samo su neki od komentara navijaca posle nove blamaže, a eliminacija je teško pala i samim igracima, koji su na kraju i zaplakali.
Vedran Corluka je kroz suze jedva uspeo da proturi neku rec.
- Ovo je veliki neuspeh! Zapravo, katastrofa! Nismo odigrali onako kako smo ocekivali i šteta je što se završilo ovako ružno. Meksiko nije bolji od nas, ali je ispalo onako kako je ispalo - kazao je Corluka.

I Ivan Rakitic je plakao.


- Duboko sam verovao da cemo pobediti Meksiko. Žao mi je što je sve ovako ispalo. Mislim da možemo biti ponosni na ono što smo pokazali, ali sve ovo boli, mnogo boli, ali glavu moramo držati gore - rekao je igrac Barselone.


Slicno mišljenje dele i ostali reprezentativci Hrvatske. Zvezda Reala i jedan od najvecih krivaca Luka Modric kaže da mu je žao jer Hrvatska ima tim za osminu finala.
- Svi smo razocarani! Imamo kvalitet za osminu finala, ali, nažalost, to se nije dogodilo. Gol iz prekida je bio preveliki udarac. Ipak, ne bojim se za buducnost jer imamo mnogo mladih igraca. Nije sve bilo loše, ali je, ipak, neuspeh - kazao je Modric.
Nema iskustva
CIRO: KOVAC JE ZELEN

Hrvatski trener svih trenera Miroslav Ciro Blaževic, koji je 1998. bio treci na svetu, bocnuo je selektora Nika Kovaca:
- Meksiko nas je takticki razbio. Videli smo poraz hrvatskog trenera, kog je Meksikanac u svemu nadmudrio. Kovac je talentovan, ali i neiskusan. Da se iskustvo može kupiti, onda ga ne bi ni trebalo akumulirati.


Divljaci
„KOCKASTI“ TUKLI MEKSIKANCE


Odlucujuci susret za plasman u osminu finala SP na Areni Permabuko obeležila je velika tuca navijaca na tribinama stadiona u Resifeu. Nakon vodstva svoje ekipe meksicki fanovi su poceli da provociraju i polivaju pivom „kockaste“, koji su jedva docekali da nadu povod za sukob. Za tren oka pocele su da sevaju pesnice, a ubrzo su vece sukobe sprecili redari, ali su se Hrvati pobili i sa njima.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |