недеља, 29. јун 2014.

UBIO OCA ŠRAFCIGEROM: Policajce pitao zbog čega su došli!

BEOGRAD - Goran Mincic (51) ubio je juce oca Vukadina (93) u njihovoj porodicnoj kuci na Omladinskom šetalištu broj 5 u naselju Petlovo brdo.

Goran, koji je psihijatrijski bolesnik, oca je izbo desetak puta šrafcigerom nakon žestoke svade. Policija je otkrila zlocin nakon prijave komšija da se njih dvojica tuku.

Telo na podu sobe

- Kad je patrola pokucala na vrata, Goran je otvorio i pitao ih zbog cega su došli. Zatim je rekao da nema licnu kartu, da ne mogu da ga legitimišu. Na pitanje gde mu je otac, odgovorio je da je u kuci i odveo ih do tela, koje je bilo na podu dnevne sobe - kaže komšija Mincica.

Po tragovima na podu bilo je ocigledno da je leš dovukao iz druge prostorije i da je probao da ga stavi u krevet. Kad su ga pitali gde je ubio oca, poceo je da preti da ce skociti sa ograde stepeništa.
- Brzo su ga smirili i izveli iz kuce. On se dugo godina lecio na psihijatriji. Kao i njegov otac pre penzije, živeo je u Parizu, odakle je došao u Srbiju novembra prošle godine. Otišao je odande jer je zapalio svoj stan, a zatim nazvao oca i tražio da mu pošalje 1.000 evra da se vrati u Srbiju - prica komšija.

Mincic nije pravio probleme do maja ove godine. Tada je sam otišao u psihijatrijsku bolnicu „Dr Laza Lazarevic“, gde je proveo desetak dana.

Sam izašao iz bolnice

- Medutim, napustio je bolnicu jer nije mogao da plati bolnicke troškove, pošto je bio francuski, a ne srpski osiguranik. Potom je bio u bolnici u Padinskoj skeli, odakle je sam izašao i vratio se kuci - kaže komšija.

Komšije o Mincicima
Otac bio vredan, sin besposlen

Dok o žrtvi komšije imaju samo reci hvale, o njegovom sinu kažu da je bio vrlo problematican.
- Vukadin je bio krojac. Stalno je šio, a imao je i francusku penziju. Goran je oduvek bio nezaposlen. U Parizu je slikao turiste i tako zaradivao nešto, ali uglavnom ga je otac izdržavao. Navodno je poludeo kad je poceo da koristi drogu u Nemackoj. Dva puta se ženio i ima sina, koji je rastao u hraniteljskoj porodici - kaže jedan komšija.

Pratite Sport na Facebooku i Twitteru
This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |