понедељак, 30. јун 2014.

POVRATAK OTPISANIH: Vojislav Koštunica se vraća u politiku?!

BEOGRAD - Vojislav Koštunica, bivši predsednik Demokratske stranke Srbije, mogao bi vec na jesen na izbornoj sednici skupštini DSS ponovo da preuzme kormilo te stranke!
Kako saznaje Kurir u vrhu DSS, Koštunica želi da se vrati na celo partije, ali kako je rekao da više nece da se bavi dnevnom politikom, njegov povratak, sa ciljem ocuvanja imidža coveka od reci, po svemu sudeci zatražice stranka.


- Kad je odlazio, rekao je da više nece da se bavi dnevnom politikom, i to je predstavljeno kao njegov odlazak u politicku penziju. Kako ne bi sad srušio imidž principijelnog coveka koji ima u javnosti, dogovoreno je da sama stranka zatraži njegov povratak! Tako bi se Koštunica vratio na celo stranke, a opet, što je njemu jako važno, ne bi u javnosti narušio dobru sliku o sebi - kaže izvor našeg lista iz DSS i dodaje:
- Vec na jesen, na izbornoj sednici skupštine stranke Koštunica bi mogao ponovo da postane lider DSS. To je zasad plan.


Koštunica cesto dolazi u centralu stranke i pomaže savetima, a ove navode nam je nezvanicno potvrdilo i nekoliko drugih funkcionera.
- Ponaša se džentlmenski. Kad mi pokrenemo neko pitanje, prica - dodaje jedan od funkcionera DSS, kao i da je juce na sednici GO bilo reci i o bivšem šefu.
Aleksandar Popovic, zamenik predsednika stranke, kaže da je nemoguce ne pomenuti Vojislava Koštunicu, ali da to ne znaci da se on vraca.


- Naravno da je nemoguce ne pomenuti Vojislava Koštunicu na sednici GO DSS, on je utemeljivac stranke i istorijska licnost. A vezano za svoje politicko angažovanje u buducnosti, sve je jasno rekao. Za razliku od mnogih drugih, on drži rec - porucio je Popovic za Kurir.


Podsetimo, posle debakla na izborima, kad ova stranka nije prešla cenzus, Vojislav Koštunica se povukao sa cela DSS. Tad je vodstvo nad strankom preuzeo Aleksandar Popovic, te napomenuo da ce voditi stranku do izborne sednice skupštine.
GO DSS - vec videno
KOSOVO, POLITICKA NEUTRALNOST

Aleksandar Popovic porucio je juce da u Srbiji ima mnogo prostora za opoziciono delovanje i da je vreme za politicki neutralnu i slobodnu Srbiju. Na sednici Glavnog odbora DSS, Popovic je rekao i da je vreme za Srbiju u kojoj ce se poštovati Ustav, kao i da se politicki, mirno, ali bezuslovno i svim sredstvima brani suverenitet zemlje.
- Vreme je za Srbiju koja ce poštovati sebe. Vreme je za politicki neutralnu, što znaci slobodnu Srbiju, koja svoj suverenitet nece prenositi nikom drugom i koja se nece cenkati vrednostima koje su nasledene od predaka - rekao je Popovic.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |