уторак, 28. април 2015.

Vulin kaže da nam je Vučić vratio dostojanstvo!

 Dragi ljudi, da li se osecate dostojanstvenije, kao što Vulin kaže

- Mi smo mislili da ce to biti za tri godine, ali bice mnogo brže nego što smo ocekivali. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vucic vec razgovara sa MMF o tome - rekao je Vulin.

Vulin smatra da za godinu dana ne može da se uradi više nego što je uradeno i da od toga ne može bolje.

- Ne možete više za godinu dana nego što je Vucic postigao. Možete, doduše, da uništite svoje zdravlje, ali za godinu dana ova vlada je vratila dostojanstvo ovoj naciji - napomenuo je Vulin.

Govoreci o radu njegovog resora, Vulin je naveo da je ponosan na one koji rade i da su ljudi koji rade u socijalnoj zaštiti "neotkriveno blago, koje treba cuvati i više ceniti". Porucuje i da ne postoji vlada bez ministra za socijalnu politiku i da su, kada je buduca rekonstrukcija vlade u pitanju, važni samo rezultati.

- Ne postoji vlada bez ministra za socijalnu politiku, da li sam to ja ili neko drugi, važno je da su rezultati merljivi. Imamo manje nezaposlenosti, socijalna davanja nisu umanjena - rekao je Vulin.

Komentarišuci kritike opozicije, Vulin je rekao da to baš i nije opozicija, buduci da je na vlasti u Vojvodini, te dodao da bi bilo zanimljivo videti šta su u prethodnih godinu dana uradili pokrajinski sekretari.

- Opozicija ima pravo na kritiku i treba, to je demokratija, ali bojim se da nema nijedan argument - kaže Vulin, postavljajuci pitanja kako se to lažira povecan broj zaposlenih koji uplacuju redovno doprinose u PIO fond, broj rešenih krivicnih dela, borbena gotovost naše armije, smanjene liste cekanja u zdravstvu...

- Moram da kažem da je predsednik vlade bolji psiholog od mene, razgovarali smo pre mitinga i derbija šta ce biti glavna poruka opozicije. Ja sam rekao da ce pokušati da nas napadaju oko nezaposlenosti i tako toga, a on je rekao da ce glavna poruka biti - "Vucic peder" - rekao je Vulin i dodao da nije to ocekivao od coveka iskustva kakav je predsednik DS i pokrajinski premijer Bojan Pajtic.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |