четвртак, 30. април 2015.

"Srbija je na putu oporavka zahvaljujući SNS-u"

 Svi da se ugledaju na Vucica: Igor Mirovic

Mirovic je na sednici Glavnog odobra SNS, koju vodi u odsustvu  Vucica jer se on, kako je receno, ne oseca najbolje, konstatovao da je zemlja bila opterecena gotovo decenijskim sistematskim razaranjem a da se SNS hrabro i uspešno suocila s tim problemima vodena svojim liderom i premijerom.

 - Jasno je da tu energiju i snagu koju ispoljava SNS najjasnije i najbolje personifikuje Aleksandar Vucic - rekao je Mirovic, dodajuci da se stranka odgovorno suprotstavila  politickoj destrukciji, a posebno u dva pravca.

To su, naveo je, borba protiv korupcije i kriminala i uvodenje reda i zakona u zemlju, a drugi segment je ekonomski preobražaj.

Navodeci da je od 2014. bilo brojnih izazova u toj borbi, ali da je ona dala rezultate, Mirovic je konstatovao da su oni vidljivi u stabilizovanju budžeta, javnih finansija, dovodenju investicija.

Za politicku konkurenciju Mirovic je rekao da se ona i dalje nalazi u slici mitinga i parola, praznih prica, dok je kod SNS gotovo svakoga dana jasan i vidljiv marljiv rad.

S tim u vezi je najavio da ce danas, nakon sednice GO, biti potpisan jedan od najvecih ugovora u modernoj istoriji Srbije, ugovor o izgradnji Beograda na vodi.

Mirovic je porucio da SNS mora i dalje da insistira još više na slozi, jedinstvu, dosledno organizovanje stranke.

- Nemojte ocekivati od predsednika stranke Vucica da bude sve, da samo on bude posvecen, angažovan, da samo on ima rezultate, da samo on može da reši vaše probleme. Morate da radite u toj meri i obimu makar sa energijom i snagom kako on predvodi - obratio se  Mirovic clanovima Glavnog odbora.       

SNS je, podsetio je, uspela da pokrene snažne poluge za ekonomski preobražaj, da dovede zemlju u red i dužnost joj je da takvim putem nastavi, zbog cega je pozvao sve clanove stranke da se ponašaju kao najviši predstavnici partije i da na svakom mestu predstavljaju SNS u skladu sa statutima i smernicama koje izdaje predsednik.    

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |