субота, 25. април 2015.

Dačić i Tači se rukovali i proćaskali

 O cemu li su caskali? O dolasku u Beograd i hapšenju ili o prizrenskom filigranu? Ili o slovenackim termama?

Ministri spoljnih poslova regiona, medu njima, Dacic i Taci, okupili su se u cetvrtak na Brdu kod Kranja na konferenciji pod nazivom "Brdo proces" kako bi razmotrili dalje mogucnosti i korake u cilj unapredenja saradnje.

Neformalno caskanje ucesnika pred pocetak razgovora bilo je prilika da se Dacic i Taci rukuju i razmene po koju rec, iako je još jutros austrijska štampa prenela izjavu Tacija da odluka srpskih zvanicnika da ne odobre njegovu posetu Beogradu suprotna dijalogu i poboljšanju odnosa Prištine i Beograda.

- To ce svakako imati posledice - rekao je Taci za becki Prese, ne želeci medutim da kaže kakve bi to posledice mogle biti.

Tacija je u Beograd pozvala nevladina organizacija Omladinski odbor za obrazovanje, kao organizator skupa "Evropske integracije zapadnog Balkana - zajedno možemo bolje" 24. aprila, ali je poziv povucen.

Na najavu da bi mogao da dode u Beograd srpski zvanicnici, medu njima i sam Dacic, oštro su reagovali, isticuci da to nije uskladeno sa institucijama u Beograd i da ce Taci, imajuci u vidu važecu optužnicu protiv njega, biti uhapšen ako dode.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |