недеља, 26. април 2015.

Facebook će znati kad zovete, koga i ko vas zove!

To ce im omoguciti nova aplikacija za Android koja se "ugnežduje" u telefon i koristi umesto uobicajenog brojcanika. Dakle, u pitanju je nova "Dialer" aplikacija.

Hello je nova Facebook aplikacija, koja se koristi umesto standardnog brojcanika i telefona sa imenikom na Androidu (nece biti dostupan za iPhone i Windows Phone). Instalirate Hello i on se ponaša kao da u telefonu ne postoji fabricki brojcanik, preuzima imenik i omogucava dodatne funkcije, poput blokiranja poziva neželjenih kontakata ili sa nepoznatih brojeva.

Facebook Hello omogucava obavljanje besplatnih poziva kroz integraciju imenika i Facebook Messengera i na taj nacin može doci do informacija o kontaktima i brojevima osoba koje korisnik cak i nema u svom imeniku. Prakticno, svi Facebook kontakti koji su javno "otkriveni", odnosno nisu pod "privatno" oznakom su dostupni za pozivanje.

Facebook Hello je novi pokušaj "preuzimanja" Android platforme, nakon propasti Facebook Home aplikacije, i još jedan pokušaj da se ustanovi "Facebook telefon". Facebook Hello je besplatna Android aplikacija, koja je trenutno dostupna odredenom broju modela i korisnika, ali ce se lista podržanih uredaja drasticno proširiti za par nedelja.

Što se nas tice, ovo vidimo kao još jedan savršen nacin da Facebook prati SVE aktivnosti svojih korisnika. Kad se Hello poveže sa Facebook i Messenger nalogom društvena mreža ce saznati, recimo, sa kojim kontaktima se najcešce cujemo, koliko razgovaramo, s kojih mesta, gde se nalazimo i slicno i na osnovu tih informacija ponuditi i kreirati sadržaje na našim profilima i novom News Feedu. Na vama je da odlucite da li cete koristiti Hello ili ne.

Cekamo vaše komentare i mišljenje ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i instagramu!

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |