субота, 25. април 2015.

"Da sam se ranije vratio iz Haga, Toma i Vučić bi i dalje bili radikali"

 Narod ne sme da zagrize još kednu Vucicevu udicu: Vojislav Šešelj

- Turci su Srbijom vladali 500 godina, komunisti 50, ''dosovci'' 12 godina, necemo valjda cekati da 'naprednjaci' vladaju dalje od kraja ove godine. Moramo ih što pre srušiti sa vlasti. Moramo iznuditi vanredne izbore na svim nivoima - rekao je Šešelj na promociji svojih knjiga.

Prema recima Šešelja, SNS je došla na vlast jer su gradani glasali da bi uklonili Borisa Tadica, a Aleksandar Vucic (sadašnji premijer) je obecavao ljudima da ce bolje živeti, ali je posle izbora smanjio penzije i plate.

Šešelj je naveo i da narodu niko nece biti kriv ako proguta još jednu Vucicevu ''udicu'' o poboljšanju finansijske situacije i mogucem ''povratku penzija i plata na iznose na kojima su bile'', jer je to, kako je ocenio, prica koja bi mogla zaživeti samo dva-tri meseca pred izbore.

Prema recima Šešelja, Vucic u Srbiji kontroliše sve, jer je, pored medija ''pokupovao'' cak i politicare sa kojima je ranije bio u najtežim sukobima.

- Jedino Cedomira Jovanovica i Borisa Tadica, drži na ledu, na vecitom cekanju, iako se oni upiru iz petnih žila da i njima da neku mrvicu - kaže Šešelj.

On smatra da su mediji pod ''režimskom kontrolom'' kao nikada, i navodi da se sa promocija njegovih knjiga ne objavljuje ni rec, ali da su ''širom Srbije sale na promocijama pune''.

Prema recima predsednika SRS, predsednik Srbije Toimslav Nikolic je ''bio pošten'', a Vucic ''svojeglav'' ali se, nikada ne bi odmetnuli od SRS da on (Ššelj) nije tako dugo ostao u haškom tribunalu. 

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |