недеља, 26. април 2015.

ŠTA BOJA OČIJU GOVORI O NJEMU: Da li je materijal za brak ili jednu noć?

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Cosmopolitan


Sledeci put kada ga pogledaš u oci dobro upamti koje su boje, zato što ce na osnovu toga moci da zakljuciš mnogo toga o njegovom karakteru. Ne kažu džabe da ,,Pogled govori više od hiljadu reci."


Plave oci
Nezavisno od nijanse, plava boja se povezuje sa mladošcu i nevinošcu. Tamnija nijansa oznacava da je strastveniji, dok svetlije nijanse sugerišu da se radi o smirenijoj osobi. Neka istraživanja su pokazala da su plavooki momci manje skloni agresivnom ponašanju, kao i samopotcenjivanju.


Momci koji imaju svetlo plave oci, skloniji su flertu i dubokom razmišljanju (i premišljanju). To takode ukazuje da su dobri u strateškim spotovima isto kao i u pravljenju planova. Medicinski Univerzitet u Koloradu došao je do zakljucka u jednom svom istraživanju da osobe sa svetlim ocima cešce oboljevaju od raka kože. Plavooki momci više vole plavooke devojke, zakljucak je još jednog, od brojnih istraživanja.


Tamnobraon oci
Univerzitet Carls koji se nalazi u Pragu došao je do žakljucka da su momci koji imaju braon oci nežni i da se na u njih možete imati puno poverenja.  Ova boja se povezuje sa verom i odanošcu, kao i samopouzdanjem, odlucnošcu i upornošcu. Zato, sa sigurnošcu možemo reci, da nije sticaj okolnost da upravo najbogatiji i najuspešniji momci imaju braon oci.


Zelene oci
Ova boja spada u najrede, zato su zelenooki momci obicno misteriozni. Kada je u pitanju seks, ovo je njihovo polje na kojem se odlicno snalaze. Ova boja signalizira da je momak spontan, maštovit i uvek dobro raspoložen za akciju.


Neodvojivo od spontanosti, zelenooki momci su cesto nepouzdani, zato ce sa njim sve biti komplikovano, a samim tim nikada monotono. Kada su u vezi, postaju jako emotivni i ne boje se da svoja osecanja i pokažu.


Svetlobraon oc
Još jedna retka boja koja se u zavisnosti od svetlosti i raspoloženja menja u zelenu ili plavu. Pod odredenim svetlom oci mogu da dobiju zlatan ton, skoro žut. Transformacija boje povezuje se a spontanošcu i zabavnim karakterom osobe, dok primesa zelenog tona sugeriše nestašnu stranu karaktera.


Braon ton ukazuje na otvorenu prirodu. Momci sa svetlobraon ocima su osecajni, saosecaju se sa drugima, zato je medicina, kao poziv, pravi izbor za njih. Ipak, uvek budi spremna za avanturu, jer oni vole nove stvari i ne boje se izazova.


Sa sajta Cosmopolitan

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |