четвртак, 30. април 2015.

"Nikolić i ja smo iskorišćeni"

 Zorana Mihajlovic: Ne bih rekla da ima struja u SNS.

Mihajlovic je za RTS rekla da joj se cini da savetnicki tim predsednika Srbije Tomislava Nikolica pokušava da prevazide izjave koje su dali u javnosti, koje nisu baš na najbolji nacin prihvacene, a da su predsednik i ona "nekako uz put u tim izjavama iskorišceni".

- Ne bih rekla da ima struja u SNS. Zna se ko je predsednik SNS, kako funkcionuše stranka i uopšte ne mislim da to može i treba da bude tema. Neko radi svoj posao, u ovom slucaju to je bilo Ministarstvo i Direktorat, to je bio moj zadatak. Politika tu ne sme da se meša, svaki pokušaj mešanja politike doveo nas je u situaciju da imao prakticno u novinama potpuno iskrivljenu sliku stvarnosti - rekla je Mihajlovic.

Mihajlovic, koja je ministarka gradevine, saobracaja i infrastrukture, je rekla i da ce na sednici GO SNS, koja je zakazana za nedelju, biti reci o sprovodenju izbora unutar stranke, politickoj i ekonomskoj situaciji, o godinu dana rada Vlade Srbije.

- Mi smo stožer koalicije i moramo da pricamo o onome šta smo uradili - rekla je Mihajlovic.

Savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak Stankovic optužila je pre nekoliko dana ministarku Mihajlovic da putem medija napada predsednika Tomislava Nikolica, ocenivši da to radi bez znanja premijera, jer je njen (Mihajlovickin) cilj da se domogne premijerske ili predsednicke funkcije.

Pak je ministarku Mihajlovic optužila da napada predsednika povodom incidenta s avionom koji je leteo za Vatikan, ali i zbog odluke o slanju srpskih vojnika na paradu u Moskvu, insinuirajuci pri tome nacin na koji su napadi plasirani u medijima.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |