субота, 25. април 2015.

JOŠ UVEK SI SINGL? Ovo su 3 greške koje verovatno stalno praviš!

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Cosmopolitan


Izlasci, sastanci i dopisivanja predstavljaju polje života u kome se odlicno snalaziš: na trenutke ti se cini da si postala pravi ekspert! Medutim i pored toga što stalno imaš dejtinge i što privlaciš pažnju mnogih muškaraca, ti jednostavno ne uspevaš da nadeš decka. Nijedan sastanak ne može da se pretvori u vezu ili nešto ozbiljnije.


Predstavljamo ti 3 najvece greške kojima uništavaš svoj ljubavni život:


1. Nemaš jasne namere
Najveci tvoj problem predstavlja to što nemaš jasnu sliku kakvog partnera želiš. Zato i praviš loše izbore. Ne razmišljajuci o svojim potrebama, konstantno izlaziš sa raznim momcima misleci da ceš na taj nacin uspeti da shvatiš šta želiš. Ipak treba da ti bude jasno da u ovom eksperimentu koji sprovodiš ništa pozitivno se ne može desiti.


Ne bi bila u vezi sa bilo kim? Pa zašto onda izlaziš sa svakim momkom koji te pozove? Sve dok ne budeš shvatila kakvog decka tražiš, zaboravi na dobar dejting. Razmisli malo šta želiš od buduceg decka, šta on treba da poseduje i cime on treba da zasluži tvoju pažnju. Veoma je bitno da imaš neke orjentacione kriterijume koji tvoj buduci decko treba da poseduje.


2. Pogrešni ugao gledanja
Možda ti je jasno šta želiš ali si opterecena razmišljanjem šta taj decko može da uradi za tebe.
Najveca dejting greška koju možeš da napraviš je da se previše fokusiraš na sebe- i da preteruješ u tome. Fokusirana si iskljucivo na svoje potrebe, koje su tebi najvažnije, dok zanemaruješ drugu stranu.


Zato, razmisli malo bolje… Zašto bi neko bio sa tobom? Šta ti možeš da ponudiš? Kada promeniš ugao gledanja, shvaticeš da je sve veoma jednostavno. Kako se ti ponašaš prema drugima- drugi ce se tako ponašati prema tebi. Uvek kada pomisliš da želiš nešto da dobiješ, budi sigurna da to isto moraš i da pružiš.


3. Negativan stav
Toliko je neuspešnih dejtinga iza tebe da si sada postala razocarana i ljuta na sebe. Postoje i oni trenuci kada pomisliš da zaslužuješ mnogo više. Više nisi puna samopouzdanja, kao onda kada si krenula da tražiš decka, a tvoji poslednji sastanci koji su prošli baš loše su se totalno odrazili na tvoj život i raspoloženje.


Razmisli malo o sebi i svojim osecanjima. Da li ti se javljaju negativne misli koje ti se konstantno provlace po glavi: "Ne znam da cu ikada naci pravog" ili "Možda nešto sa mnom nije u redu". Da li si pod uticajem loših dejtinga pocela da se samosažaljevaš?


Ako si se umorila od uzastopnih pokušaja, koji ocigledno ne daju rezultate, pravo je vreme da preispitaš sebe. Postavi sebi pitanja i proveri da li praviš neke iste greške. Preuzmi neophodne korake koji koji ce ti dati perspektivu i pozitivni stav, a ujedno ce oživeti tvoj ljubavni život.
 
Sa sajta Cosmopolitan

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |