субота, 25. април 2015.

"Šta mislim o Jankoviću? O tom potom"

 Premijer Srbije poštuje instituciju, a coveka... to cete saznati u sledecoj epizodi

Vucic je upitan da komentariše zabrinutost Misije OEBS u Srbiji zbog kampanje protiv ombudmana Saše Jankovica, ali i poruku prvog potpredsednika vlade Ivice Dacica da je Jankovicu potrebna zaštita, rekao da je iznenaden licemerjem celog društva.

Kaže da ne misli da ceo slucaj ima veze sa Vladom Srbije, otuda i pitanje: "kakve veze vlada ima s tim da je neko ubijen iz nekog pištolja".

Govoreci o cenzuri, Vucic je rekao da se nagledao svega u prethodna tri dana i da je video i šta sve može da se pojavi protiv vlade, ali i obratno.

- Izuzetno poštujem institucije u našoj zemlji, i instituciju zaštitnika gradana, a licnosti su nešto drugo - rekao je Vucic, isticuci da je u tome saglasan sa ambasadorom SAD u Beogradu Majklom Kirbijem.

Kirbi je ranije danas, povodom ucestalih nesuglasica izmedu ombudsmana Saše Jankovica i pojedinih predstavnika vlasti, rekao da SAD podržavaju nezavisnu instituciju zaštitnika gradana, a da detalje vezane za njegovu licnost ostavljaju onima koji su za to zaduženi.

Vucic je rekao da institucija zaštitnika gradana mora biti sacuvana i da stoga ne želi ništa dalje da komentariše.

- A šta mislim o osobi, o tom potom - rekao je Vucic.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |