петак, 22. мај 2015.

Uskoro: Ko ostaje u Vučićevom timu, a ko ispada?

 Gojkovic: Aktivni su Selakovic i Zorana Mihajlovic

Premijer Vucic ce za nekoliko dana "iskazati svoj utisak kako je njegov tim igrao u prvoj godini mandata i da li nekoga želi da pošalje na rezervnu klupu, jer se umorio i nije dao sve od sebe ili smatra da u daljem periodu reformi u Srbiji potrebno da dodu neki drugi igraci", rekla je Gojkoviceva za Jutarnji program TV Pink.

Upitana za rekonstrukciju vlade, ona je rekla da se na to gleda samo kao na promenu politickih cinilaca u vladi.

- Ja to ne gledam tako, rekonstrukcija vlade je i kada rekonstruišete i menjate tim iz svoje stranke - rekla je Gojkoviceva, koja je i clan Predsedništva SNS.

Ona je ocenila da je veoma aktivan ministar Nikola Selakovic, da je Zorana Mihajlovic odlican ministar, što se tice komunikacije sa parlamentom Srbije i zakona koje ona predlaže.

Maja Gojkovic takode istakla da se ušlo u izbornu godinu za Skupštinu AP Vojvodine i za lokalne samouprave i da ce tih izbora sigurno biti, dok se, prema njenim recima, nije se razgovaralo o novim republickim izborima.

- Mediji su iznenadili kada su poceli da pišu o tome da ce biti novih republickih izbora - istakla je predsednica parlamenta.


Sigurno ce biti izbora za Skupštinu AP Vojvodine i za lokalne samouprave i to je potrebno usaglasiti sa mnogobrojnim politickim ciniocima krajem ove ili pocetkom sledece godine, rekla je Gojkoviceva.


Upitana za slucaj zaštitnika gradana Saše Jankovica, ona je rekla da poštuje instituciju ombudsmana i da je Skupština Srbije svoj odnos prema nezavisnim institucijama pokazala i time što je njihove izveštaje stavila na plenum parlamenta.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |