недеља, 24. мај 2015.

NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 25. MAJA 2015. GODINE: Stiglo je doba nežnosti!

Ovo je period kada sanjarimo o sramežljivim pogledima koji govore više od hiljadu reci, a najviše se mašta o majcinstvu, skladnoj porodici i kucici u cvecu! Što se ljubavnog života, veza, odnosa i saradnji tice, ovo razdoblje nosi izlive nežnosti i brižnosti; odlaske na vecere uz svece, vino i gitare u parku, pesmu pod prozorom, uredivanje vrta, ulepšavanje doma kako bismo se što prijatnije osecali...

Cula se bude, stižu lepi i topli momenti. Na pocetku nežnog plesa u znaku Raka, Veneru je zagrlio Neptun pa je sve dobilo bajkovitu, nestvarnu crtu; stoga smo prošle nedelje i pocetak ove bežali u svet mašte i lelujali na oblacima idealnog. Medutim vec sredinom ove nedelje stiže sve samo ne mir i spokojstvo, kako bi ova Venera u Raku hela i kako sanja.

Mogu se ocekivati ljubomorni ispadi, potreba za kontrolom, provociranje, projektovanje, prebacivanje "lopte" na partnera, optužbe, teške reci, uvrede. Na površinu izlaze potisnute potrebe, odavno zakopani kompleksi i strahovi. Zbog svega toga pokušajte da osvestite cinjenicu da ne možete imati sve pod kontrolom i da je potreban preobražaj, drugaciji ugao posmatranja, odbacivanje starih obrazaca satkanih od strahova i nesigurnosti.

Promene su neizbežne - milom ili silom, što potvrduje i drugi Venerin aspekt koji govori o iznenadnim dogadajima u ljubavnom životu, preokretima, promenama raspoloženja, olujama i nemirima, neskladu, prevrtljivosti, hirovitosti, impulsivnosti, nestrpljivosti i nervozi. Motiv zapravo leži u potrebi za istinom, a istina oslobada.

Neki od vas prekidaju odnose, besne, placu, pakuju kofere, lupaju vratima... Ali zastanite malo na "loptu" i ipak razmislite, to je samo Uran koji voli da šokira, da izbacuje iz koloseka kako bi nas razbudio i dao nam do znanja da su promene moguce i nužne te da se stvari mogu gledati iz drugog ugla.

Sve ovo može zaciniti retrogradni Merkur koji donosi nesporazume, pogrešna tumacenja i percepciju, brzopletost, zaborav. Donosi i teme i razgovore na koje se neprestano vracamo, kao što se ucenik vraca nepoloženom ispitu. Retrogradni Markur je izgubljeno, ali i nadeno; on je slika gužve u saobracaju, zastoja, svega što pridonosi haosu na putevima.

U ovom razdoblju nas lako izdaje tehnologija koja nam svakodnevno služi, pa se sledecih dvadeset dana ne preporucuje kupovina tehnoloških novotarija jer lako je moguce da cemo kupljeno morati da nosijmo na reklamaciju. Cesto se dogadaju greške i propusti u komunikaciji i modernoj korespondenciji, pa na primer dobijamo mejl koji nije namijenjen nama, a vec za koji trenutak mi šaljemo poruku na pogrešnu adresu...

Ovakve i slicne greške mogu biti ucestalije nego inace, pa valja biti koncentrisan i fokusiran. Oprezno s papirima, racunima, karticama, ugovorima, dogovorima, potpisivanjima, sve citajte više puta, pazite na sitna slova i ostale trikove.

Ovo razdoblje može biti korisno za preispitivanje i sredivanje misli, brisanje nepotrebnog i suvišnog, svojevrsni mentalni "reset". Isto primenite u prakticnom smislu - napravite red u fiokama, na policama, u kutijama, sredite sto u kancelariji, premestite štampac na drugo mesto jer vam vec mesecima smeta...

Napravite bolju organizaciju u laptopu, mobilnom telefonu ili tabletu. Unesite malo reda, osvežite racunar, nadogradite ga, pobrišite nepotrebno, ubacite korisno, ucinite stvari jednostavnijim, bržim i prakticnijim. Skratite put.



Sa sajta Lovesensa

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |