четвртак, 21. мај 2015.

Pila sok od šargarepe 8 meseci, nećete verovati šta joj se dogodilo

En Kameron, americka autorka je brojnih decjih knjiga, obolela od raka debelog creva i 2012. podvrgnuta je operaciji.


Bolest je vec ušla u trecu fazu napredovanja, a nažalost, En se nije taj put prvi put susrela s ovom bolesti. Njen suprug preminuo je 2005. godine od raka pluca.


"U junu 2012. podvrgnuta sam operaciji debelog creva i posle toga nisam htela da primim hemoterapiju. Svakim danom sam se osecala sve bolje, ali nakon šest meseci, kada sam obavila kontrolni pregled, ustanovljeno je kako rak nije nestao vec je napredovao. Proširio se na pluca, a na debelom crevu ušao u cetvrtu fazu", napisala je En na jednoj internet stranici.


Odlucila je da pronade dugaciji nacin. Pretražujuci internet naišla je na iskustvo 26-godišnjaka koji je tvrdio da se izlecio od raka kože na nacin da je svakodnevno pio sok napravljen od 2,5 kilograma šargarepe. En je odlucila da proba i pila je sok od šargarepe nekoliko puta u danu i tako osam meseci. Otišla je na kontrolni pregled, na nalazima je bilo vidljivo da je rak prestao da se širi, tumori su se poceli smanjivati kao i otekline limfnih žlezda. Nakon cetiri meseca limfne žlezde više nisu bile upaljene, a celije raka i dalje su se povlacile.


Karoten koji je glavni sastojak mrkve zaslužan je za sprecavanje razvoja celija tumora. En je nakon svog iskustva napisala knjigu u želji da podeli svoje iskustvo. Medutim, savetuje da o svom lecenju obavezno razgovarate i s doktorom.


(Healty Life)

Pratite Sport na Facebooku i Twitteru

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |