недеља, 24. мај 2015.

Bojana Stamenov: Devet je moj srećan broj

BEC  - Predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije u Becu Bojana Stamenov izrazila je posebnu radost što je ušla u finale ovog velikog takmicenja, cestitala Austriji na savršenom šou i porucila da je broj devet pod kojim je nastupala njen srecni broj.

Ona je na konferenciji za štampu posle prve polufinalne veceri kazala da je bila nervozna dok nije izašla na binu, jer je to bio momenat kada je spoznala da ce je pratiti milioni ljudi u direktnom prenosu.

"Takode, sam bila nervozna dok sam cekala da prozovu ime naše zemlje", rekla je Stamenov. Ona je izvukla da bude u prvom delu finalne veceri, koje ce biti održano u subotu, i kazala da joj je svejedno kada ce nastupati, jer "ovakva pesma zaslužuje i da otvori Evroviziju".

Ona se osvrnula i na male tehnicke probleme na pocetku njenog nastupa, rekavši da je nestao signal, ali da je problem odmah rešen uz izvinjenje. Stamenov je rekla i da je poznata po tome što voli da prica, ali da je sinoc ostala bez teksta, kao i da je bilo divno kada je cula publiku i njihovu reakciju.

"Inace, broj devet je moj srecni broj, broj koji nas je odveo u finale i pod kojim je nastupala i Marija Šerifovic. Procitajte izmedu redova šta znaci broj devet?, porucila je ona. Stamenov je cestitala Austriji na savršenom šou, i izrazila divljenje Konciti Vurst.

Što se Marije Šerifovic tice, Stamenov je kazala da je od nje dobila veliku podršku, i najvažniji savet, a to je da bude kakva jeste, da se skoncentriše na pesmu i uživa. "Hvala Maro?, porucila je ona Šerifovicki koja je bila prisutna u pres centru na konferenciji za štampu.

Svojim prirodnim nastupom Stamenov je izmamila najviše osmeha i reakcije novinara iz celog sveta. Ona je istakla da još nije stigla da cita komentare o njenom nastupu i uspeh na društvenim mrežama, ali da je imala prilike da cuje par, i da joj je zbog toga srce puno.

Tokom konferencije za štampu, na kojoj su se obratili svi finalisti iz prvog polufinala, izvršeno je izvlacenje ko ce u kom delu finala nastupati. U prvom delu, pored Srbije, nastupace Jermenija, Estonija i Belgija, a u drugom Albanija, Rusija, Rumunija, Madarska, Grcka i Gruzija.

Pratite Sport na Facebooku i Twitteru

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |