понедељак, 25. мај 2015.

10 ZLATNIH SAVETA: Šta uraditi kako biste nedostajali muškarcu

Muškarci su komplikovana bica. Potrebna im je stalna pažnja, puno ljubavi i vole da budu "u lovu" na žene koje ih zanimaju. Ponekad je teško postici pravu ravnotežu da bi odnos funkcionisao. Zbog toga je ponekad najbolje malo se odmaknuti i uciniti da mu nedostajete. U kakvoj se god situaciji nalazili, u nastavku vam navodimo 10 saveta kako da postane lud za vama.


Ponekad je dobro muškarcu dati ono što želi: priliku da vas lovi.


Ako ste u vezi


Ako ste u vezi i osecate da  je vaša iskra pocela da se gasi, nemojte odmah ocajavati. S vremenom se to dogodi vecini parova ako ne rade na svom odnosu. Dajte svom partneru priliku da se malo potrudi za vas. Evo kako to možete napraviti.


Ispricajte mu kako ste proveli dan


Jedan od najboljih nacina da naterate partnera da mu nedostajete je da se dobro zabavite bez njega. On želi biti deo vašeg života i želi da vas ucini srecnom pa ce pokušati da pridobije vašu pažnju kako bi vam pokazao da se možete dobro zabaviti i u njegovom društvu.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nemojte mu biti dostupne u svakom trenutku


Ako vam decko pošalje poruku, nemojte mu iste sekunde odgovoriti, osim ako je nužno. Dajte mu malo vremena, neka se pita što se dogada. To ce ga još više zaintrigirati. Odgovorite mu tek nakon nekoliko sati jer ce tada znati da znate provoditi vrijeme i bez njega.


Priuštite mu nezaboravan seks


Vaš ce partner biti izuzetno zahvalan ako mu priredite nezaboravnu zabavu u krevetu i zbog toga ce vas želeti još više. Stoga se potrudite, iskoristite svoju maštu i priuštite mu nezaboravan seks koji ce pamtiti ceo život. Ako vam decko izgleda nezainteresovano, ponašajte se isto i ostanite ravnodušni. To ce zasigurno probuditi njegov interes.


Ignorišite ga


Ako se vaš partner prema vama ponaša hladno, igrajte istu igru. Jednostavno se ponašajte kao da ste previše zauzeti da biste s njim razgovarali. Neka on vama prvi pride. Ponekad muškarci trebaju priliku da im nedostajemo. Dajte im tu priliku.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ako više niste zajedno


Ako vi i vaš decko više niste u vezi, a želite da mu nedostajete, onda morate igrati malo drugaciju igru.


Izgledajte savršeno


Prvo pravilo je kad želite da nedostajete svom bivšem da izgledate neverovatno i bez njega. To ce ga izludeti i povrediti mu ego. Ako znate da cete se pojaviti negde gde ce biti i vaš bivši, dajte sve od sebe i izgledajte najbolje što možete.


Pojavite se s nekim drugim


Na javnom se mestu se pojavite s drugim muškarcem, ako znate da ce i bivši biti prisutan. Zasigurno ce se prisetiti svih zajednickih trenutaka s vama i to ce uciniti da mu odjednom strašno nedostajete i da vas ponovno želi.


Ponašajte se ljubazno


Kad negde sretnete svog dragog, ponašajte se prema njemu uljudno, kao da je rec o starom prijatelju a ne o bivšem ljubavniku.


Budite srecne bez njega


Nemojte ocajavati, jer to nece funkcionisati. U takvim vas situacijama može samo žaliti. Morate biti srecne i vesele bez njega kako bi vas primetio. Nikome nece nedostajati ocajna bivša devojka.


Nosite njegov omiljeni parfem


Ako iskreno želite da ga naterate da mu nedostajete, onda stavite njegov omiljeni parfem. To ce ga podsetiti na sve zajednicke trenutke i odjednom cete mu nedostajati.


Ponekad je muškarce teško naterati da im nedostajete, ali uz malo truda sve je moguce. Imajte strpljenja i nemojte zaboraviti – muškarci vole da love. Dajte im tu priliku.


(kolektiv.me)

Pratite Sport na Facebooku i Twitteru

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |