понедељак, 25. мај 2015.

Sjajni pokloni za Galaxy S6 i S6 edge korisnike

Korisnici Samsungovih najnaprednijih pametnih telefona na tržištu, Galaxy S6 i S6 edge od sada mogu da uživaju u najnovijim premijum mobilnim sadržajima i servisima zahvaljujuci Galaxy poklon paketu. Oni ce putem svojih uredaja sa servisa Galaxy Apps moci da preuzmu aplikaciju koju god žele i kada god to požele, a koja je u okviru pomenutog paketa.


U ponudi Galaxy poklon paketa za S6 i S6 edge, u vrednosti oko 450 evra, nalaze se brojne aplikacije koje korisnicima nude novo digitalno iskustvo. Tu je besplatno Audible clanstvo, u trajanju od tri meseca, koje pruža preuzimanje jedne audio knjige mesecno. Korisnici ove aplikacije imaju izbor od preko 180.000 najpopularnijih materijala ukljucujuci programe sa nagradivanim glumcima kao naratorima. Za korisnike koji više vole pisanu rec, tu je i aplikacija Kindle za Samsung, uz elektronsko citanje koje je optimizovano za Samsungove uredaje. Tu je i besplatna šestomesecna preplata za aplikaciju Pocket u kojoj možete da sacuvate clanke i video snimke kako bi ih naknadno procitali.


Za ljubitelje igara, tu su Dragons of Atlantis: Heirs of the Dragon, The Hobbit: Kingdoms of Middle Earth i PAC-MAN Friends sa pocetnim kreditom koji korisnicima može biti od pomoci u ovim avanturama. Za korisnike koji prate medunarodne vesti i analize globalnih trendova, tu je besplatna preplata na magazin Economist i NY Times Breaking News. Ukoliko se bavite sportom i želite licnog trenera u džepu, Samsung Galaxy S6 i S6 edge su se pobrinuli i za to. U okviru besplatnog paketa nalaze se Endomondo, sa licnim planom treninga i merenjem otkucaja rada srca, a tu je i Workout Trainer koji novim korisnicima aplikacije koji se uloguju sa Samsung nalogom nudi besplatno uživanje u Pro+ clanstvu.


U okviru Galaxy paketa za S6 i S6 edge dolaze i aplikacije koje ce vam svakodnevni posao uciniti lakšim i organizovanijim. Tu je aplikacija Evernote, koja sa premijum verzijom u trajanju od tri meseca korisnicima pruža veci prostor za skladištenje podataka. Sa zgodnim interfejsom koji omogucava lako uredivanje dokumenata putem pametnog telefona, tu je i Hancom Office 2014. Uz ovu aplikaciju koja pruža vecu kompatibilnost i podržava raznovrsne formate dokumenata, korisnici Android pametnih telefona mogu u celosti da iskuse pametno radno okruženje na svakom mestu.


U okviru Galaxy poklon paketa za S6 i S6 edge nalaze se i Fleksy Keyboard, Magisto’, OneDrive, Parallels Access, Shazam Encore, VSCOCam, kao i porodicne aplikacije Keppy za cuvanje i deljenje decijih crteža, radova i uspomena i šestomesecna pretpata


Cekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i instagramu.



Ponuda besplatnog Galaxy poklon paketa:


Dragons of Atlantis: Heirs of the Dragon


„Samsung Resource Pack“ vrednosti 5000 zlatnika


Šestomesecna digitalna pretplata


Šestomesecna pretplata na Endomondo premijum


Tromesecna pretplata na Evernote premijum


Fleksy Keyboard i „Modern premijum“ teme


Preuzimanje Office editora u neogranicenom periodu sa Galaxy Apps


The Hobbit: Kingdoms of Middle Earth


„Samsung Resource Pack“ vrednosti 100 mitrila


Šest meseci pretplate na Keepy Unlimited da sacuvate radove, domace zadatke i uspomene svoje dece


Jedna elektronska knjiga mesecno


Šestomesecna pretplata na premijum servis


Dodatnih 100 GB na OneDrive tokom dve godine


Ponuda važi samo za uredaje gde je OneDrive unapred instaliran


Samsungovi korisnici dobijaju 30 trešnjica


Šestomesecna pretplata na Pocket premijum


Specijalna verzija bez reklama


Preuzimanje Minimalist kolekcije koja obuhvata 10 VSCO Cam®


Šestomesecna pretplata na Workout Trainer Pro+

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |