понедељак, 25. мај 2015.

Domaća aplikacija "MyWorldTaxi" omogućava pozivanje 2.000 taksi kompanija u 90 država

Buking opcije prvo dostupne u Srbiji i HrvatskojPosle uspešnog razvoja portala i godinu dana rada na konceptu i ideji, tim mladih ljudi iz Srbije kreirao je i MyWorldTaxi mobilnu aplikaciju koja omogucava da izaberete, pozovete i rangirate neku od 2000 zvanicnih taksi kompanija u preko 300 najvecih gradova sveta.


 Aplikacija je idealna za one koji vole da putuju i žele da su im ovakve informacije nadomak ruke. Opcije bukinga najpre ce biti dostupne u Srbiji i Hrvatskoj tokom letnjih meseci.



Poznato je da razlicite aplikacije koje pariraju tradicionalnom konceptu taksi službi okupljaju pojedinacne vozace i rade van svake regulative stvarajuci prostor za anarhiju i nepouzdanost. Zbog toga i ne cudi što je, na primer Uber, zabranjen u nekoliko zemalja dok u dosta njih vlada nepoverenje kako krajnjih korisnika tako i taxi službi.


Za razliku od Ubera i njemu slicnih aplikacija, MyWorldTaxi tim istice da prednost njihove ideje leži u saradnji sa tradicionalnim taxi kompanijama na globalnom nivou, sa kojima ce stvoriti jedan moderan, fleksibilan i pouzdan sistem i redefinisati nacin na koji se koriste tradicionalna taksi vozila.



- Svetski poznate aplikacije slicne MyWorldTaxiju edukuju tržište o tome na koji nacin ce se pozivati i bukirati uslužne vožnje. Ovo je globalni trend koji definiše neka nova ocekivanja i navike korisnika širom sveta. Da bi zadržale i unapredli svoje poslovanje, tradicionalne taksi kompanije moraju postati deo globalne utakmice. MyWorldTaxi aplikacija ima za cilj upravo to – da na jednom mestu objedini ponudu registrovanih taksi kompanija - rekla je Zvezdana Bajic, koordinator MyWorldTaxi projekta.


O MyWorldTaxi kompaniji
MyWorldTaxi je besplatna mobilna aplikacija koja vam omogucava da izaberete, pozovete i ocenite zvanicnu taksi kompaniju ili licencirane taksi vozace u 90 zemalja i 300 gradova. MyWorldTaxi ujedinjuje samo zvanicne taksi kompanije i omogucava da direktno stupite u kontakt sa željenom taxi službom.


Trenutno se MyWorldTaxi aplikacija može preuzeti iz Google Play prodavnice, a krajem maja ce biti dostupna i za iOS.


MyWorldTaxi aplikacija omogucava korisnicima da vide karakteristike svih navedenih taxi kompanija – da li primaju kreditne kartice, da li imaju Wi-Fi, da li se prtljag dodatno placa, da li vozac govori engleski itd.


U aplikaciji možete izracunati i prosecnu cenu vožnje i vreme potrebno do izabrane destinacije.


 Kako je transparentnost imerativ, u skladu sa ovim karakteristikama kao i na osnovu ocene korisnika, svaka taxi kompanija ima svoju jedinstvenu ocenu. Bilo ko može oceniti taxi kompaniju ili doprineti dostupnim podacima. MyWorldTaxi tim od 25. maja pokrece globalnu kampanju u kojoj ce pozivati korisnike taksi kompanija da glasaju za svoje favorite.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |