понедељак, 25. мај 2015.

53% popusta za letovanje samo u Travellandu

Hoteli u Grckoj su uvek omiljeni, a sada sa turistickom agencijom Travelland i sve povoljniji. Zato samo do kraja meseca maja imamo, kao i uvek, NAJBOLJU PONUDU UZ POPUSTE I DO PREKO 50% za hotele u Grckoj.


Priuštite sebi odmor u hotelima na nekoj od obala  Jonskog mora, Tasosu,  Skiatosu, ostvru Samotraki, ostrvu Evia,  Aleksandropolisu,  Lefkadi, Solunskoj ili Olimpskoj regiji. Ponuda je raznovrsna i nije lako napraviti izbor, ali strucni tim agencije je tu da Vam da predlog kako biste napravili pravu odluku.


Ovom prilikom cemo izdvojiti hotele KOJI SAMO DO 30.05.2015. odobravaju najvece popuste ali i omiljene medu putnicima. U hotelu Theoxenia Hotel 4* Uranopolis i dalje možete rezervisati smeštaj uz popust do 38%. Isti popust odobrava Port Marina Hotel 3* Pefkohori, ali i hoteli koji se zaista mogu pohvaliti izvrsnom uslugom kao što su Dolphin Beach Hotel 3* Possidi i Anastasia Resort 5* Nea Skioni.


Popust do 28% odobrava hotel Possidi Paradise 4* Possidi. Izdvojili bismo i popularan  Sousouras Hotel and Bungalows 3* Hanioti i jako posecen Palladium Hotel 3* Kriopigi . Tu je takode Elinotel Apolamare Hotel 5* kao i omiljeni medu porodicama Chrousso  Village 3* Paliouri. Hotel sa pet zvezdica, okružen borovima i maslinjakom Rahoni Cronwell Park 5* Nea Skioni a takode Akti Ouranopoli 3* Uranopolis koga krasi prelepo okruženje, a uz to je na samoj plaži nude takode popust do 28%. U istoj regiji se vec godinama izdvaja Alexandros Palace Hotel & Suites 5* Uranopolis.


Hit medu hotelima Meliton Thalasso Hotel & Spa 5* Porto Carras pruža gostoprimstvo uz popust do 23%. Smeštaj uz popust do istog iznosa pružaju i hoteli Naias hotel 3* i Renaissance Hanioti Resort & Spa 4* Hanioti. Ne smemo zaboraviti takode hotele poznatog G-HOTELS lanca Athos Palace Hotel 4* Kalitea, Pallini Beach Hotel 4*Kalitea, Theophano Imperial Palace 5* i Simantro Beach Hotel 4* koji odobravaju do cak 23% popusta.


Pojedini hoteli na Tasosu takode vec tradicionalno odobravaju first minute akcije. Ilio Mare Beach Hotel 5* jedan od najpoznatijih odobrava popust do 33%. Prati ga i Blue Dream Palace Hotel 4* Tripiti. Isti iznos popusta do 33% odobrava Elinotel Polis Hotel 3*, ali i luksuzan hotel na prelepoj plaži u mestu Kalitea Aegean Melathron Hotel 5* kao i Lesse Hotel 4*Hanioti.
 
Naši gosti narocito vole Kassandra Palace Hotel 5* Kriopigi, Sonia Village Hotel 3* Gerakini i Alia Palace Hotel 5* Pefkohori koji takode nude popust do 33%

Najveci i neverovatan popust do cak 53% samo u Travellandu odobrava Tropical Hotel 3* Hanioti.


Popusti traju za rezervacije do 30.05.2015. ZATO TREBA SVAKAKO POŽURITI.


Posebnu pažnju poklanjamo  porodicama, pa tako SAMO U TRAVELLANDU možete rezervisati hotele u kojima DVOJE I TROJE DECE LETUJU GRATIS. Prepoznatljivi su Atrium Hotel 3* Pefkohori, Pelli Hotel 3* Pefkohori i dobro poznati Theoxenia Hotel 4* gde je ostalo još malo mesta u pojedinim terminima.


Vec smo mnogo puta rekli da agencija Travelland godinama ima najbolju ponudu apartmana na Halkidikiju, a posebno u Pefkohoriu, koji je omiljen medu korisnicima apartmanskog smeštaja.Naravno, u ponudi su i ostala mesta popularnog poluostrva Halkidiki: Hanioti, Kalitea, Dionisos Beach, Nea Roda, Jerisos, ali i prelepi Metamorfozis.


I dalje traje POSEBNA SUPER AKCIJA PAKET ARANŽMANA za dve, tri i cetiri osobe u apartmanima u Nea Rodi, Polihronu, Pefkohoriu, Kalitei, Haniotiu i Jerisosu. Uracunat je autobuski prevoz, a cene su vec od 60eur po osobi. SUPER AKCIJA TRAJE SAMO DO 30.05.2015. ISKORISTITE OVAJ MOMENAT.


Osim ’Super Akcije’ tradicionalno u ponudi imamo Last Minute akciju za apartmanski smeštaj za termine pocetkom juna. Letujte u svojim omiljenim apartmanima od 01.06.2015. po ceni vec od 65eur za 10 nocenja sa ukljucenim prevozom po osobi.


Naravno, osim Grcke u agenciji Travelland možete izabrati i druge destinacije za svoje letovanje kao što su Italija, Tunis, Španija, Egipat, Turska ili Crna Gora za koju na našoj web prezentaciji možete izvršiti rezervaciju i online.


Treba požuritii i iskoristiti sve povoljnosti, pošto ce najveci popusti i akcije trajati samo do 30.05.2015. Cekamo Vas u prijatnom ambijentu naše agencije u Dobracinoj 43 u Beogradu kako bismo Vam izašli u susret na najbolji moguci nacin. Odaberite svoju destinaciju  na internet prezentaciji turisticke agencije Travelland i iskoristite pravu priliku za rezervaciju svog putovanja.

Dobrodošli!

Pratite Sport na Facebooku i Twitteru

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |