субота, 26. јул 2014.

"Za vreme vlasti DS otpušteno 500.000 građana"

 Srpska napredna stranka (SNS) optužila je danas Demokratsku stranku (DS) da je tokom svoje vladavine otpustila 500.000 ljudi i opljackala gradane Srbije.

Odgovor na optužbe DS-a stigao vrlo brzo: SNS

"Porucujemo DS-u da kada govore o svojim uspesima i, kako kažu, procišcavanjima puteva, shvate da gradani Srbije nisu kratkog pamcenja, i da niko nije zaboravio šta je ostalo nakon njihove vladavine. Pored toga što su uspeli da unište ekonomiju Srbije, devastiraju sve državne institucije, uspeli su i da unize ugled Srbije u regionu i u svetu, dok su u isto vreme u Srbiji, pod vlašcu DS-a, procvetali samo kriminal i korupcija", saopštio je SNS.

Ta stranka je ocenila da "demokratama smeta to što je nedavno prvi put u javnosti pomenuto ime (Dragoslava) Kosmajca, koji je uspešno razvio svoj (narko) biznis" dok je DS bio na vlasti.


Naprednjaci su u saopštenju upitali DS šta je njih sprecavalo da se obracunaju s narkodilerima u Srbiji i da Darko Šaric bude u zatvoru.

"Demokrate i dalje ne shvataju da je prošlo vreme njihovih marketinških manipulacija i bahatih politickih igara, zahvaljujuci kojima su uspeli i javni dug da povecaju sa 34,2 na 62,5 odsto BDP-a. Zato ne cudi što i svoju katastrofalnu i neodgovornu politiku pokušavaju i danas da predstave kao uspeh, jer je ocigledno kod njih sve obrnuto, partija im je bila država, država partija", piše u saopštenju.

Srpska napredna stranka je ocenila da demokratama smeta to što danas samo nadležni državni organi mogu da hapse, vrše istrage, podižu optužnice, sude i presuduju, bez pritisaka politickih stranaka.

DS je ranije saopštio da predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vucic i Srpska napredna stranka (SNS) pokazuju "diletantizam i neznanje" kada na medijskim konferencijama objavljuju imena trgovaca drogom, iako+ protiv njih nema optužnica kao i da je put Srbije ka EU "rašcistila" Demokratska stranka.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |