петак, 25. јул 2014.

RUSKI ASTROLOG PREDVIDEO PAD AVIONA: Ovo su još neka njegova predviđanja!

Najpoznatiji ruski astrolog predvideo je avionske nesrece koje se dešavaju poslednjih dana. On je, procenjujuci verovatnocu prirodnih kataklizmi i tehnogenih katastrofa, rekao da ce 2014. biti godina povišenog rizika, i upozorio na avionske letove.


Inace, Globa je prvi put obznanio svoja predskazanja pocetkom 80-tih godina prošlog veka, kada je najavio da ce se „"SSSR uskoro raspasti i da ce u leto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi”. Po njegovim recima, oko 85 posto njegovih predvidanja se ispunilo, pa i ono da ce se Ukrajina raspasti tokom 2014. godine. To je ono što se upravo dogada, a globalizacija problema i krvavi sukobi u Ukrajini zapoceli su upravo tokom Olimpijade u Sociju. A šta ce biti dalje - videcemo.


Inace, ove prognoze Pavel Globa je izneo još 2009! Evo šta je tada još rekao.


"Krizu nece preživeti ni Ukrajina, koju ceka raspad na tri dela. Raspad se nece desiti sada, vec ce 2014. u Ukrajini postojati dve defakto nezavisne administracije, zadržavajuci formalno integritet teritorije, približno u istom formatu kao danas u Moldaviji. Istocnoukrajinska federacija nece slušati Kijev, i defakto ce postati deo Ruskog carstva, Krim ce postati ukrajinska Cecenija” - smatrao je tada astrolog.

Ekonomska kriza, koja ce se produžiti do 2020. godine, na kraju ce prekrojiti geopoliticku kartu sveta i iz korena izmeniti geopoliticku raspodelu snaga. SAD cekaju teška vremena, a Ukrajina i Evropska unija prestace da postoje. Tada, 2009, na pres konferenciji u Moskvi, on je zakljucio da predsednika SAD ocekuje nezavidna sudbina koju je predskazao još srednjovekovni ruski astrolog Vasilije Nemcin. „Još 1999. govorio sam da ce se svet suociti sa nevidenom krizom, koja ce poceti posle dolaska 44. predsednika SAD”. Naravno, 44-ti predsednik je Barak Obama.

Lošu srecu SAD, kako je tada objasnio, predskazao je još ruski astrolog i monah iz 16. veka Vasilije Nemcin, koji je ukazivao na potrese koji dolaze iza okeana, kada na okeanskoj strani bude na vlasti 44-ti vladar. Njega je Nemcin nazivao „crni covek”.


„Tada, 1999, verovao sam da je ‘crni covek’ bio pomenut u alegorijskom smislu, ali pokazalo se da je ‘crni’ upotrebljen u pravom znacenju. Kao rezultat toga, pogrešio sam za nekoliko meseci, ali kako je kriza zapocela nedugo po dolasku Obame, to je dozvoljena greška” - primetio je astrolog.


Pavel Globa je naglasio da ce, prema horoskopu, za Obamu biti najteža 2011. godina, kada ce mu život biti ugrožen.

"Pažljivo sam proucio horoskop Baraka Obame i video da je neverovatno slican horoskopu Džona Kenedija. Posebna opasnost preti mu 2011, ali nadam se da ce preživeti”. Kao što znamo, preživeo je...


Kako je primetio astrolog, uopšteno govoreci, „za SAD, kao vodecu svetsku silu, nema bolje buducnosti”: „Ameriku ceka velika depresija. Zemlju ce uspeti da spasu, ali ona ce izgubiti liderski status. Pri tome ce najteže vreme za SAD nastupiti nakon odlaska Obame, koji nece ostati u predsednickoj fotelji više od jednog mandata”. U ovoj prognozi Pavel Globa je ocigledno pogrešio jer je, kao što znamo, u toku i drugi Obamin mandat.


Americi se, dakle, ne piše lepo, ali Evropsku uniju ocekuje još tužnija buducnost:


„Umesto jedne Evropske unije pojavice se nekoliko saveza. Zemlje Skandinavije i Pribaltika formirace Severni savez, koji ce postati naslednik Hanzeatskog saveza. Francuska, Italija i Španija ce se ujediniti u Južnoevropski savez i tako dalje. Evropska unija ce možda i opstati kao formacija, ali samo na papiru”. Prema prognozi astrologa, raspašce se i nama omiljeni vojni i politicki savez:


"Do kraja krize nece opstati blok NATO, koji ce prvo malo ojacati, ali ce zatim prestati da postoji” - izjavio je Globa.

Po njegovim prognozama, 2014. ce predstavljati godinu kada ce covecanstvo biti blisko Trecem svetskom ratu:

"Godina 2014. opasna je zato što se Uran nalazi u Ovnu, a to je veoma ratoborna kombinacija. Bojim se pocetka trajnog rata na Istoku. Ne daj Bože da to bude povezano sa Iranom, tada bismo u svakom ishodu dobili pravu eksploziju apsolutno nekontrolisanog terorizma. Ali, do 2014. godine nece biti nikakvog rata u Rusiji. Bice eksplozije razbojništva, ali ništa više od toga” - izjavio je Globa.


Po njegovim prognozama, ekonomska situacija u svetu u bliskoj buducnosti nastavice da se pogoršava: „Za dolar ce naredne dve godine biti veoma teške, iako se kolaps americke valute još nece dogoditi. Najteže vreme za dolar nastupa 2017-2018. Dolar ce potpuno devalvirati, novcanice ce lepiti preko zidova u toaletima i nece znati šta ce sa njima. U tom smislu, evro je pouzdanija valuta” - izjavio je Globa i primetio da je bolje cuvati uštedevinu u evrima, iako se ranije verovalo švajcarskom franku.


Po njegovim prognozama, cene nafte ce pasti u nastupajucim godinama. „Cena barela ce ici do 30 dolara, ali nece dalje padati. A posle 2016. cena nafte pocece da raste, a to ce pomoci Rusiji da izade iz krize kao svetski lider”.


Procenjujuci verovatnocu prirodnih kataklizmi i tehnogenih katastrofa, Pavel Globa je rekao da ce 2014. biti godina povišenog rizika, i upozorio na avionske letove.


"Mnoge katastrofe ce dešavaju blizu vremena pomracenja. U julu 2014. godine ocekuju nas cela tri pomracenja, u tom smislu to je godina „žetve”, jer se verovatnoca tehnogenih katastrofa dramaticno uvecava. Najverovatnije, u julu-avgustu treba ocekivati talas avionskih nesreca, pa bih savetovao da se svi uzdrže od letova u svim pravcima. U decembru i januaru 2015. dramaticno ce porasti opasnost od zemljotresa, posebno u vodama Pacifika”.


Po njegovim prognozama, svetu prete ekonomski i geopoliticki potresi do kraja 2020. godine: sve države ce preživeti teška vremena, ali ce na kraju teških godina Rusija postati mocna imperija i novi svetski lider. Kako smatra Globa „tokom naredne tri godine citav svet ocekuje teško vreme, sa cim je, sa tacke gledišta astrologije, povezana opozicija Saturna i Urana. Takva konstelacija, koja se ponavljala u istoriji, svaki put donosi globalne politicke i društvene kataklizme” .
Foto: AP Foto: AP
Po recima astrologa, Rusija ce zajedno sa citavim svetom preživeti tri vrhunca globalne krize, pri cemu ce njen pik biti 2014-2015.

"Prvi talas krize produžice se do 2012. godine, a njen vrhunac ce biti na leto 2012. Bice postignuta odredena stabilnost, kada ce mnogi pomisliti da je kriza došla do svog dna i da ce uskoro poceti oporavak. Medutim, nije tako”.


Druga velika depresija


Ipak, prema recima astrologa, teška kriza nece dovesti do gradanskog rata u Rusiji, ni drugde:


"Posle 2011. kriza ce poceti da slabi i završice se 2012. Medutim, to ce biti samo njen prvi talas. Od 2014. pocece drugi talas krize, još mocniji i razorniji”. Pri tome je Globa skrenuo pažnju da je 2014. veoma zanimljiva sa tacke gledišta istorijskih paralela i astrologije. „Još je Ana Ahmatova (pesnikinja) u svoje vreme primetila da se strašne kataklizme dešavaju na godišnjicu rodenja i smrti Mihaila Ljermontova (književnik). Na stogodišnjicu njegovog rodenja (on je roden 1814) poceo je Prvi svetski rat. Sto godina od njegove smrti (poginuo je u dvoboju 1841) - Drugi svetski rat. Na 150-tu godišnjicu smrti raspao se Sovjetski Savez. I 200-ti rodendan Ljermontova donosi zemlji nešto strašno... Ali to, naravno, nije zvanicno istorijsko posmatranje (mada nije ni nezapaženo). A sa tacke gledišta astrologije, upravo 2014. godine mnoge astrološke konstelacije dolaze do kriticne tacke” .


Sve u svemu, za Rusiju ce period od 2014. do 2016. biti vreme velikih promena, povezanih sa velikim potresima, a ni ostatak planete nece bolje proci. A onda nastupa ono najgore: „Treci talas krize, koji ce se dogoditi od 2017. do 2020. nece biti najteži, ali tu je uticaj ljudskog faktora, zbog premora u uslovima stalnog stresa. Veoma se bojim tog talasa. Tek na kraju 2020. citavo covecanstvo ce se sa ovom krizom, koja ce biti nazvana ‘Druga velika depresija’ konacno oprostiti’. Kraj krize se povezuje sa blizinom Jupitera i Saturna, koje se dešava jednom u 20 godina i oznacava pozitivne promene. S obzirom na to da ce se Jupiter približiti Saturnu na prvom stepenu Vodolije - sazvežda koje se povezuje sa Rusijom, to ukazuje da ce baš Rusija, koja ce do tog vremena povratiti svoje imperijalne moci, imati najvece šanse da postane novi svetski lider” - smatra Globa.


Po njegovim recima, postkriznih trideset godina - od 2020. do 2050, postace vreme preporoda Rusije. Pri tome je Globa podsetio na predvidanja Vasilija Nemcine, koji je živeo i radio još pre Nostradamusa. „Na vlast ce u Rusiji 2020-2021. doci mocna, nova licnost, koju Nemcina zove ‘Jahac na belom konju’. Po svojim srazmerama moguce ga je porediti sa Petrom Prvim. Bice visokog rasta. Šta oznacava ‘beli konj’ - ne znam. Ali, moguce je da bude roden u godini konja. Novi voda nece dugo vladati, ali ce ostaviti izuzetan trag. Njega ce zameniti drugi veliki vladar, sa kojim ce biti povezan preporod ruske kulture. Nemcina ga je nazvao ‘Veliki grncar’. I preporod Rusije trajace najmanje 30 godina” - zakljucio je Globa.


(Vecernje novosti)

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |