петак, 25. јул 2014.

ODBIO DA UZME SITINIŠ: Državljanin Srbije opljačkao kladionicu u Podgorici!

PODGORICA - Nesvakidašnja pljacka dogodila se u petak oko 16.25 casova u kladionici “Volcano” u Bloku pet, gde je radnica u kladionici naoružanog razbojnika nudila metalnim novcem, ali je ovaj odbio da uzme sicu!


Ubrzo nakon pljacke policija je uhapsila državljanina Srbije Dragana Bulatovica (38), koji se sumnjici za razbojništvo. Uhapšena je i Makedonka Klementina Maric, koja je razbojnika cekala u automobilu.


U kladionici se prije pljacke nalazila radnica S. S. (23) i muškarac, koji je planirao da popuni tiket.


“U kladionicu je ušao mršavi muškarac sa kacketom na glavi i naocarima. Cim je ušao izvadio je i repetirao pištolj. Uperio ga je ka mušteriji i kazao mu da se skloni”, kazala je sinoc radnica S. S.


Devojka je dodala da je razbojnik potom upao iza pulta.


“Preteci pištoljem vikao je: ’Vadi pare, vadi pare’. Prvo sam se izmakla od kase, a potom prišla i izvadila kovertu sa novcem. U njoj je bilo oko 80 evra”, rekla je radnica.


Ona je istakla da je u tim trenucima razbojnik zatražio još novca.


“Rekla sam mu da nemam više osim da još imam metalni sitni novac i ponudila mu ga. Samo je kazao nešto u smislu da nece sitniš i istrcao iz kladionice”, kazala je devojka, koja je nakon pljacke prebrojala deo sitnog novca, a koji je ostao od pazara jer razbojnik nije hteo da ukrade.


U tim trenucima dogodio se još jedan cudan splet dogadaja - muškarac, koji je nekoliko trenutaka ranije pokušao da uplati tiket, istrcao je za razbojnikom.


“Vratio se nakon nekoliko trenutaka i rekao policiji broj registarskih oznaka na automobilu razbojnika, a kojim je ovaj pobegao. Policiji nije trebalo više od desetak minuta da ga uhapsi”, rekla je radnica.


Uz pomoc broja registracije automobila policija je uspela da brzo uhapsi razbojnika, kod kojeg je prilikom hapšenja pronadeno oko 50 evra.


Osumnjiceni su sinoc zadržan u CB-u Podgorica.


( Vijesti me)

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |