петак, 25. јул 2014.

STEFANOVIĆ: Nema selekcije! Svi policajci koji sarađuju s mafijom biće smenjeni!

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanovic upozorio je da postoje indicije da odredeni policajci saraduju sa mafijom ili su pocinili krivicna dela i stekli protipravnu imovinsku korist!
"Protiv svih za koje postoje takve summnje, podici ce se istrage. Ako bude dokaza, bice i krivicnih prijava. Tu više selekcije nema", rekao je Stefanovic.


Na pitanje da li to znaci da ce biti još hapšenja policajaca, ministar je odgovorio da sektor unutrašnje kontrole vodi više istraga u ovom trenutku.


Stefanovic je porucio je da ce u policiji biti smenjeni svi za koje se bude pokazalo da nisu dostojni poverenja 
"Njih niko nece moci da spase na funkciji. Ne treba nam partijska nego profesionalna policija", dodao je. 
Upitan da li je direktor policije Milorad Veljovic "prakticno na ledu" i vidi li ga kao trajno rešenje na toj funkciji, Stefanovic je rekao da sa Veljovicem ima "veoma korektnu saradnju", ali da "ne postoje trajna rešenja".


"Ne vidim ni sebe kao trajno rešenje. Ne postoje trajna rešenja. Postoje rešenja koja daju rezultate ili ih ne daju. Nikome nije zagarantovan opstanak na policijskoj funkciji do penzije. Svako ce morati da daje maksimum da bi zadržao funkciju ili napredovao. To zna i direktor policije", porucio je minsitar.


On se osvrnuo i na slucaj Dragoslava Kosmajca i rekao da je za njega kljucno pitanje kako je moguce da je on deset godina bio u zemlji i da niko nije postavio pitanje kako je zaradio više desetina miliona evra. 
Stefanovic je istovremeno objasnio da je Kosmajaca mogao da napusti zemlju.


Tanjug / Vecernje novosti

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |