петак, 25. јул 2014.

MOSTAR: Amerikanac skočio sa Starog mosta i završio u hitnoj!

MOSTAR - U sredu u popodnevnim na Starom mostu u Mostaru dogodio se nesvakidašnji slucaj. Clanovi kluba skakaca u vodu “Mostar“ vec godinama izvode egzibicione skokove za turiste koji su spremni platiti odredenu sumu novca hrabrim mladicima.


Ipak, mostarski skakaci su imali samo ulogu instruktora, a kasnije i spasioca i to za trojicu turista iz SAD koji su po dolasku na Stari most iskazali želju da skoce sa ovog spomenika.


Clanovi “Mostara“ izašli su im u susret, objasnili im stvari koje se ticu samog skoka, te ih prethodno odveli do male skakaonice u blizini mosta kako bi se pripremili za veliki podvig.


Prva dvojica uspešno su izvela svoj skok, dok je treci pogrešio prilikom skoka što je izazvalo lakše povrede, pa i intervenciju spasioca, odnosno Hitne pomoci Mostar.


Osim toga, na mesto dogadaja došli su u pripadnici Policijske uprave Mostar, ali potrebe za intervencijom nije bilo.


U mostarskom Regionalnom medicinskom centru su potvrdili da je stranom državljaninu ukazana pomoc, te da je povreden prilikom skoka sa Starog mosta.


“Iskazali su želju da skoce. Mi smo im gostoljubivo bili na usluzi. Objasnili smo im šta trebaju ciniti i kako se ponašati kako bi njihov skok bio bezbolan. Nažalost, na kraju nije sve ispalo kako treba. Najvažnije je da je americki državljanin na kraju živ, te da nije doživio neke teže povrede,“ kazao jedan od skakaca.


( Klix.ba)

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |