петак, 25. јул 2014.

GRDELIČKA KLISURA: Četvoro povređeno u sudaru audija i škode!

VRANJE - Cetvoro ljudi povredeno je u teškoj saobracajnoj nezgodi koja se u petak dogodila na medunarodnom magistralnom putu Niš-Skoplje kod Vladicinog Hana.


Do nesrece u Grdelickoj klisuri došlo je kada je automobil marke „audi Q7“ švajcarskih registracija iz pravca Niša prema Makedoniji preticao preko pune linije.


Iz suprotnog pravca naleteo je automobil „škoda yeti“ i direktno su se sudarili.


Od siline udarca, „audi“ je odleteo nekoliko metara pored puta. Teže su povredeni putnici u „škodi“, saobracajni inženjeri koji rade na izgradnji Koridora 10, D.Ž. (60) i S.G. (57) iz Beograda.


Teške telesne povrede zadobila je i G.K. (21), državljanka Švajcarske koja je bila suvozac mladicu u „audiju“, a koji je prošao samo sa ogrebotinama.


– Prva pomoc ukazana im je na licu mesta i u Domu zdravlja Vladicin Han, odakle su prebaceni u leskovacku bolnicu. Policija je izvršila uvidaj, a detaljnu istragu sprovešce tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.


Ono što za sada znamo je da je „audi“ preticao na nedozvoljenom mestu, tacnije preko pune linije i da je došlo do silnog ceonog sudara sa još jednim automobilom – kaže Dragan Stamenkovic, portparol Policijske uprave u Vranju.


Kako smo saznali na Urgentnom odeljenju leskovacke bolnice, povredeni Beogradanin D.Ž. je u kriticnom stanju i lekari se bore za njegov život. Njegov kolega je sa malo boljom klinickom slikom i van životne opasnosti je.


Švajcarkinja G.K. je sa prelomom desne potkolenice prebacena na niški Klinicki centar. Vozac „audija“ nije zadržavan u bolnici.


Saobracaj na magistralnom putu Niš-Skoplje odvija se naizmenicnim propuštanjem vozila, što je stvorilo dodatni saobracajni kolaps na tom delu puta do Grcke.


( OKRadio)

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |