субота, 26. јул 2014.

DOMENIKO D. PRIZNAO BRUTALO UBISTVO: Hildu sam britvom isekao po vratu!

FRANKFURT - Domeniko dela Roka (26), koji je osumnjicen za ubistvo kozmeticarke Hilde Luinovic Ajanovic (29), priznao je na saslušanju u frankfurtskoj policiji da je svoju devojku nekoliko puta udario cekicem u glavu, da bi je potom britvom isekao po vratu.


- Udario sam je jedanput i ona je pala na patos. Kada sam video da je mnogo povredena, nastavio sam da je udaram cekicem. Potom sam uzeo brijac i prerezao joj vrat - izjavio je Domeniko dela Roka na saslušanju, što je preneo nemacki list „Bild“.


- Posle iživljavanja nad nemocnom devojkom, Domeniko D. je, kako je ispricao, cekic i britvu bacio u dve razlicite kante za smece. Nakon saslušanja, tužilaštvo je protiv njega podiglo optužnicu zbog teškog ubistva, kao i zbog prikrivanja zlocina - prenose nemacki mediji.


Domeniko D. je na svom profilu na Fejsbuku postavio fotografije s Hildom na kojima par deluje srecno i zaljubljeno, medutim, stvarnost je bila drugacija.


- Iz stana u kojem su njih dvoje živeli cesto su se cule svade - ispricale su komšije.


Telo ubijene Hilde nadeno je pre sedam dana u iznajmljenom stanu u Frankfurtu. Podsetimo, Ajanoviceva je s Dela Rokom zapocela vezu pre šest meseci, nakon što se razvela od oca svoje trogodišnje cerke. Devojcica je živela s njom, ali je u trenutku ubistva bila u poseti ocu u Prijepolju. Ajanoviceva je po zanimanju bila kozmeticar i šminker, što se prema prvim saznanjima nemackih medija nije dopadalo njenom decku, navodno konzervativcu muslimanske veroispovesti.


Zbog zapadnjackog stila života, navodno je dolazila u sukob i sa roditeljima, protiv kojih je, nakon razvoda, podnosila krivicne prijave jer se osecala ugroženom.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |