недеља, 27. јул 2014.

U ILEGALI: Marija Putin s partnerom nestala iz luksuznog stana u Hagu

Marija Putin (29), cerka predsednika Rusije, morala je s partnerom Joritom Fasenom (34) da napusti dom u predgradu Haga i skloni se na sigurno zbog sve veceg neprijateljstva holandske javnosti, koja njenom ocu Vladimiru Putinu pripisuje krivicu za obaranje malezijskog aviona na istoku Ukrajine.


Marija Putin živi na relaciji Rusija-Holandija. Kad je u Holandiji, živi u predgradu Haga Vorshotenu, u dva miliona funti vrednom stanu u luksuznom penthausu, vlastništvu njenog partnera. Ali zgrada je na samo 30-ak kilometara udaljenosti od aerodroma na koji su sleteli avioni s posmrtnim ostacima vecine od 298 žrtava. Bes holandske javnosti usmerio se prema njoj baš kad se to saznalo, piše Dejli miror.


Pocelo je neprijateljsko prozivanje po društvenim mrežama, pa se na Tviteru moglo procitati "vreme ti je da se gubiš, ku.ko" i "veoma je zgodno to što Marija Putin živi tako blizu Hagu. Nece morati daleko da vidi oca".


Tada su komšije poslednji put videle Mariju.


"Nismo je videli otkad je avion sleteo", kaže jedan od komšija Miroru."Uselila se prošle godine i živela mirno i povuceno. Ali kad se proculo ko je, pojavila se izvesna uznemiranost. A sada se ovo dogodilo. Ona ocigledno nije odgovorna za dela svog oca, ali mi ne želimo demonstracije pred ulazom", ispricao je taj neimenovani komšija.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |