петак, 25. јул 2014.

ŠVALER: Jovetić se tajno viđa sa bivšom

Stevan Jovetic je pre dva meseca ostavio dugogodišnju devojku Zoranu Mandic i vratio se nekadašnjoj izabranici Jeleni Kujovic.


S atraktivnom Crnogorkom fudbaler Mancester sitija pre nekoliko godina bio je u dugoj vezi, koju su sad obnovili. Ali nije im baš lako. Njihova ljubav je tajna jer Jelena ima decka. Tek kad stavi tacku na tu vezu, njih dvoje planiraju da obelodane da su zajedno. Iako na sve nacine pokušavaju da se sakriju, Kuriru nisu uspeli da umaknu. Naš fotograf ih je uslikao na odmoru u Crnoj Gori.
 Proradile i pesnice... Jovetic i Jelena
- Jovetic i Jelena bili su zajedno pre nego što se on smuvao sa Zoranom Mandic. Kad su raskinuli, jedva ju je preboleo. Tek kad je došao sebi, upoznao je Zoranu i s njom zapoceo vezu koja je trajala do pre dva meseca. Stevan je iskoristio priliku da se malo provede s Jelenom, koja je trenutno zauzeta. Oni su bili zajedno od jutra do mraka. Stalno ju je vodio na ruckove, plaže, a za njihov odnos zna samo mali broj ljudi - rekao je naš izvor.

I mi smo ih sreli u jednom restoranu. Posle rucka otišli su na plažu privatnog hotela u Zavali. Fudbaler je mislio da je na tom mestu bezbedno, pa je bio prisan s Jelenom, a društvo su mu pravili Nikola Šoc i Teodora Miljkovic.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |