субота, 26. јул 2014.

PRIJATELJI UBIJENE U FRANKFURTU: Nećemo se smiriti dok ne pronađemo ubicu Hilde L!

PRIJEPOLJE - Prijatelji Hilde Ajanovic (29) iz Prijepolja, koja je brutalno ubijena u svom stanu u Frankfurtu, i dalje su šokirani zlocinom koji je potresao Nemacku, ali i Srbiju.


Rodbina i prijatelji oplakuju nesrecnu devojku i preko Fejsbuka, odakle takode porucuju da se zlocin mora što pre rasvetliti i monstrum koji ga je pocinio najoštrije kazniti.


- Dolazim u Frankfurt za nekoliko dana i okrenucu svet, ali cemo to naci i tek cu se onda smiriti. Ne mogu to zlo koje te je otrglo od nas da oslovljavam sa taj ili ta - napisao je na Fejsbuku Hildin neutešni prijatelj Velibor Lukic.


Za samo nekoliko meseci poznanstva, postali su nerazdvojni prijatelji jer su zbog prirode posla kojim se bave, dosta vremena provodili zajedno. Lukic je umetnicki fotograf, dok je nesrecna Hilda bila kozmeticarka i šminkerka. Planirali su i da zajedno otputuju u Crnu Goru na odmor.


- Gde si sada da me vidis? Glup kao nikad do sada, ali i jak. Želim da znam istinu. Zauvek ceš mi ostati tu s leve strane - napisao je neutešni Lukic.


Hilda Ajanovic pronadena je mrtva u svom stanu u Frankfurtu, 18. jula.


Nedavno se razvela, i nosila prezime Luinovic, a u stanu u kojem je ubijena živela je s maloletnom cerkom, koja tada nije bila u kuci, vec kod oca u Prijepolju. Ubica je udarao po glavi do smrti i prerezao joj vrat.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |