петак, 25. јул 2014.

''Istraga o trgovini organima na Kosovu uveliko traje''

 Portparol specijalnog tima za istragu navoda o trgovini ljudskim organima na Kosovu Žoao Sosa izjavio je da ta istraga uveliko traje i da ce nalazi biti objavljeni "u pravom trenutku".

Ne zna se da li ce biti podignuta optužnica za trgovinu organima (Foto: Ilustracija)

Americki tužilac Klint Vilijamson, koji predvodi radnu grupu za ispitivanje navoda u izveštaju izvestioca Saveta Evrope Dika Martija, tokom današnjeg boravka na Kosovu nece predstaviti ni jedan izveštaj o svom radu, prenosi list Koha ditore.


Zvanicnici Vlade Kosova kažu da je današnja poseta Vilijamsona rutinska, dok u njegovoj kancelariji u Briselu ne žele da je komentarišu. Njegova poseta dolazi u trenutku kada bi trebalo da objavi da li ce zakljuciti istragu zbog nedostatka dokaza ili je našao dovoljno dokaza da moze da podigne optužnicu.

Prištinski mediji su izvestili da ce kraj jula predstavljati veliki udar za Demokratsku partiju Kosova (DPK) premijera Hašima Tacija i za samo Kosovo, jer ce biti podignuto mnogo optužnica kao rezultat istrage Vilijamsonovog tima.

"Poznati su nam najnoviji napisi po novinama, ali oni predstavljaju govorkanja i spekulacije, i, kao što vam je poznato, mi ih ne komentarišemo", rekao je Sosa.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |