субота, 26. јул 2014.

PAPARACO: Viki Miljković ne liči na sebe!

Viki Miljkovic bi najverovatnije spalila ovu fotku da može, ali, na njenu žalost, ne može!


Jedino bi joj možda upalilo kad bi negirala da je to ona, pošto je svakako teško poverovati da je ovo pevacica koju pod kompletnom šminkom vidamo na malim ekranima.


Ipak, naš paparaco ju je prepoznao i ovekovecio na plaži u Pržnu, gde ima svoj stan, u kom boravi svake godine s porodicom.


Neprepoznatljiva


To je sasvim dovoljna smernica - ukazuje da je zaista ona na ovoj slici, s obzirom na to da je tu cinjenicu po njenom izgledu veoma teško utvrditi. Jeste da je ovde rec o njenom pravom licu, ali ruku na srce, prosto nismo navikli da je vidamo ovakvu.


Kako je Viki u ovom delu Crnogorskog primorja domaca, jer je svi poznaju i pozdravljaju kad je sretnu, ona se izgleda potpuno opustila, pa se uopšte ne doteruje. Znamo da brojne njene koleginice vode racuna cak i o tome kako odlaze na plažu, što se za nju nikako ne bi moglo reci.


Trckarala za sinom


Miljkoviceva je bez šminke, s neobavezno podignutom kosom, provela popodnevne sate na obali pored mora trckarajuci za sinom sve vreme, dok se njen suprug Taške izležavao na ležaljci.


Folkerka se cak nije ni skinula u kupaci. Sreca za nju je što je takvu niko od onih koji je znaju kao doteranu pevacicu ovde nije prepoznao, pa samim tim ni obratio pažnju na prosecnu ženu koja boravi pored njih na plaži.


Samo još da je Kurirov fotograf nije uslikao u ovom nesrecnom izdanju!
 Nije se skidala u bikini... Viki sa sinom i njegovim drugarima Pratite Sport na Facebooku i Twitteru

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |