субота, 26. јул 2014.

"Vučić i SNS pokazuju diletantizam i neznanje"

 Demokratska stranka (DS) ocenila je danas da predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vucic i Srpska napredna stranka (SNS) pokazuju "diletantizam i neznanje" kada na medijskim konferencijama objavljuju imena trgovaca drogom, iako protiv njih nema optužnica.


 Oštra kritika vlasti od strane Demokratske stranke


"Porucujemo da SNS ne bi mogla da nastavi akciju 'Balkanski ratnik' i uhapsi Darka Šarica, da tu akciju nije zapocela vlada koju je predvodio DS. Pitanje o podizanju optužnice protiv Dragoslava Kosmajca postavili smo institucijama države, a ne Srpskoj naprednoj stranci. Cinjenica da SNS odgovara umesto premijera i nadležnog ministra pokazuje suštinu njihovog odnosa prema pravnoj državi i institucijama", saopštile su demokrate.

Ta stranka je ocenila da premijer Vucic i SNS ne bi mogli da idu prema Evropskoj uniji da im taj put nije rašcistila Demokratska stranka, niti bi mogli da idu u BiH da na pomirenju nisu radile demokrate.

"Preporucujemo premijeru i ministru da se ne kriju iza stranke, a SNS-u da na pitanja postavljena drugima, umesto uvreda, odgovara argumentima i konkretnim potezima", piše u saopštenju.

Dodaje se da je vlada iz 2012. godine koju SNS kritikuje, bila "bolja u svakom resoru od prethodna tri rekonstruisana Vuciceva kabineta".

DS je pozvao premijera i SNS da prestanu da prosuduju ko sme a ko ne sme da govori o kriminalu i korupciji i da se posvete pisanju optužnice i podizanju poternice protiv "najveceg narko-bosa".

"Kriminalno je to što zbog nesposobnosti Aleksandra Vucica i vlade slede otpuštanja, što se ljudima smanjuju plate, što privreda stoji, investicija nema, a aflatoksin se vraca na nivo zabranjen u EU, dok se mediji cenzurišu", ocenila je Demokratska stranka.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |