субота, 26. јул 2014.

MALIGANI: Pijana direktorka izazvala karambol

IVANJICA - Skarlet Ðokic, direktorka ivanjicke konfekcije „Javor“, vozeci sa 2,26 promila alkohola u krvi, izazvala je cetiri udesa u kojima je oštetila tri automobila! Medutim, iako se taj karambol dogodio 27. juna, u Prekršajni sud u Požegi još nije stigla prijava protiv nje.


- Direktorka „Javora“ se na putu Ivanjica-Prilike, u neposrednoj blizini svoje fabrike, zakucala u automobil, na kojem je nacinjena znatna materijalna šteta. 


Odbila alko-test


Istog dana, samo sat ranije, izazvala je još jedan udes, u kojem je jedan auto slupan, a njegov vlasnik je policiji prijavio nezgodu tek kad je video ošteceno vozilo. Inace, Skarlet Ðokic je odbila alko-test, pa joj je nivo alkohola u krvi odreden tako što joj je uzeta krv u Domu zdravlja - kaže naš izvor, blizak istrazi.


Naš sagovornik dodaje da je direktorka Skarlet istog dana oštetila još dva parkirana automobila, ali policija nije izlazila na uvidaj pošto se ona na licu mesta nagodila s vlasnicima.


Meštani Ivanjice kažu da ovaj ispad direktorke „Javora“ nije usamljen, ali da ranije nije bilo materijalne štete.


Predmet stiže u ponedeljak


- Kada ona prode automobilom, to je kao da slece avion! Mi smo vec navikli, a i decu smo naucili da se sklanjaju u stranu kad je vide za volanom - pricaju Ivanjicani.


Iako su se saobracajke dogodile pre skoro tri nedelje, postupak protiv Skarlet Ðokic još nije pokrenut pred Prekršajnim sudom u Požegi. Predmet iz Ivanjice, koja je udaljena samo 45 kilometara od Požege, još nije stigao na pisarnicu Prekršajnog suda. Gorica Vesovic, predsednica Prekršajnog suda, rekla je da je upoznata sa ovim slucajem i da je kontaktirala s policijom u Ivanjici.


- Receno mi je da ce predmet biti dostavljen najkasnije do sledeceg ponedeljka i da je zastoj nastao zbog proceduralnih problema. Njoj se na teret stavlja izazivanje saobracajne nesrece i teška alkoholisanost - rekla je Gorica Vesovic.


(D. C.)


Cudni maniri
ŠNICLA ZA KUCE, VISKI ZA SKARLET


Meštani Ivanjice znaju Skarlet Ðokic i po velikoj posvecenosti kucnom ljubimcu.
- Kada ude u kafanu, Skarlet Ðokic uvek naruci šniclu za kuce i dupli viski i pivo za sebe! Ona tog psa vodi na svako službeno putovanje, pa i u inostranstvo, što košta. Poslednji put ga je vodila u Tursku, gde je išla da sklopi posao - rekli su radnici „Javora“.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |