петак, 27. март 2015.

Stefanović: Ponudiću DS novi program

 Ne namerava da ruši Pajtica, ali nudi svoj program: Borko Stefanovic

On je u intervju za "Politiku" rekao da ce se u slucaju neprihvatanja njegovog programa, boriti za program koji je usvojila vecina, uz ocekivanje, kako je naveo, da ce na predstojecim lokalnim i pokrajinskim izborima da ostvari veliku pobedu u svim gradovima i u Vojvodini.

Stefanovic je naglasio da nema nameru da ruši predsednika DS Bojana Pajtica.

- Sigurno je da ne razmišljam o promeni vrha DS i Bojana Pajtica. Ja s Pajticem nikakav problem nemam, suština je u tome da stvarno želim da promenim nešto u našoj politici. Hocu da nam akcenat bude na potrebama gradana, humanizaciji društva, zaustavljanju zelenaških banaka... - tvrdi Stefanovic.

Na pitanje da li bi on licno mogao da razgovara sa premijerom Aleksandrom Vucicem i da se bar oko nekog državnog pitanja slože, Stefanovic je rekao:

- Nikakve dogovore s Vucicem ne bih pravio, ali bih uvek podržao njegova nastojanja da nas približi EU u zakonodavnoj aktivnosti i da se primeni Briselski sporazum, za razliku od naprednjaka koji nas u tome nisu podržavali - objasnio je Stefanovic.

- Mi njima to necemo raditi, bez obzira na odsustvo svakog dijaloga s opozicijom o tome. Žao mi je što nema dijaloga oko državnih pitanja, oko socijalne politike, tužno je što vlast veruje u fingirane podatke o rastu zaposlenosti i BDP-a, kao i njehova prica koliko im je prosto neprijatno koliko nam je dobro, dok se gradani od muke smeju tome - rekao je potpredsednik DS.

On je još naveo da "sanja dan kada ce prestati da se prica o greškama DS-a, a poceti da se govori o ovome sada".

- Sanjam talas promena koji ce mirno, demokratski, da pošalje ovu vlast u istoriju - dodao je Stefanovic.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |