петак, 27. март 2015.

Logitech predstavio MX Master

Logitech je danas predstavio MX Master bežicnog miša koji obuhvata najbolje od inovacija kao što je rucno oblikovani dizajn.


 Oblik miša omogucava ispravan položaj ruke i dlana pri radu, a ujedno poseduje tockic prilagodljiv na brzinu koji vam omogucava automatsko prebacivanje sa click-to-click opcije na hyper-fast scrolling, kao i jedinstveni tockic za listanje i prebacivanje stranica.


Povezivanje na Windows ili Mac racunare obavlja se putem priloženog Logitech Unifying prijemnika ili Bluetooth Smart tehnologije. Logitech MX Master bežicni miš može da se upari sa do tri uredaja.


Logitech Options Software omogucava prilagodavanje tastera i akcija koje najviše odgovaraju korisniku, a Darkfield Laser nudi pracenje na bilo kojoj površini, ukljucujuci i staklo i visoko sjajne površine.



MX Master ima punjivu bateriju koja traje do 40 dana, u zavisnosti od korišcenja, a indikator svetla ce vas obavestiti kad treba napuniti bateriju. Samo cetiri minuta punjenja bice dovoljna za jedan dan korišcenja.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |