уторак, 31. март 2015.

MEIZU MX4 Kinez uzdrmao tržište telefona

Pomalo ucmalo tržište pametnih telefona uzdrmao je još jedan proizvodac iz najmnogoljudnije države na svetu.


 Cetvrti model kompanije Meizu je odnedavno dostupan i kod nas, a prva stvar koja se primeti jeste odnos stranica displeja (5:3). Zbog toga je i rezolucija malo “pomerena”, ali na tu velicinu donosi gotovo isti kvalitet kao što se može videti kod klasicnih fullHD modela.


Potrebno je da se naviknete na držanje telefona. Legura aluminijuma i glatke plastike daje osecaj ekskluziviteta, ali ujedno i toga da ce vam iskliznuti iz ruke. Po pitanju hardvera, Meizu je napravio odstupanje od konkurencije izabravši MediaTek.


Što se kamere tice, pri dnevnom svetlu slike jesu oštre, ali su boje nedovoljno izražene pa fotografije ponekad izgledaju izbedele. Prednja kamera ima tek dva MP, što je dovoljno ako cete da je koristite za selfije.


Baterija srednjeg kapaciteta
Baterija ima velik kapacitet i nije je moguce vaditi iz telefona. Ukoliko ste zahtevan korisnik, od nje možete ocekivati da izdrži jedan dan, ali ne više od toga. Za umereno korišcenje telefona (razgovore, cet i surfovanje internetom) možda da izdrži i duže.


Stari android
Prelazak na Lolipop je obaveza koju moraju da ispune. Pored Androida, Meizu koristi svoj interfejs nazvan Flyme. Telefon nema jedinstveni meni, vec se sve aplikacije nalaze na pocetnim ekranima.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |