субота, 28. март 2015.

Zain Malik: Odlazim iz grupe jer želim da ostanem normalan

Grupa Van direkšen izgubila je jednog clana, Zaina Malika (22), koji je odlucio da napusti ne samo bend vec i muzicku scenu.


Muzicar je saopštio da se povlaci sa estrade u sredu, nakon što je prošle nedelje napustio turneju „On The Road Again“, posle pet godina provedenih u najbogatijem bojz bendu u istoriji britanske muzicke scene. On je to uradio pošto su internet preplavile njegove fotografije iz Tajlanda s devojkom koja nije njegova verenica Peri Edvards.


- Odlazim jer želim da budem normalan 22-godišnjak i da živim mirnim životom daleko od pozornice. Želim da se zabavljam i imam privatnost. Dobio sam cetiri prijatelja za ceo život - napisao je je Zain.


Ova odluka šokirala je njegove kolege, a Hari Stajls se rasplakao na koncertu u Džakarti.


- Iako nas Zainov odlazak rastužuje, poštujemo njegovu odluku i želimo mu sve najbolje - porucili su momci.Zainov odlazak iz grupe šokirao je fanove u celom svetu.


„Placem tako jako, mrzim ovaj život, Zain, nece biti isto bez tebe, reci nam da to nije istina“, „Zain odlazi, kao da mi je neko išcupao srce“, „Imam rupu u srcu, necu preživeti bez Zaina“, samo su neki od komentara koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Pratite Sport na Facebooku i Twitteru

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |