понедељак, 18. фебруар 2013.

Žirinovski: Kakav meteor, to su Amerikanci

 Vladimir Žirinovski, lider ruske Liberalno demokratske partije, rekao je da meteorska kiša koja je danas pala na Ural nema veze sa meteorima, vec da su Amerikanci testirali svoje novo tajno oružje. Vladimir Žirinovski: Pokušali su da nas upozore, ali je Lavrov bio zauzet
"Vi ste kao neko primitivno pleme. Kakav meteor?!", rekao je Žirinovski i dodao da svemir ima svoje zakone, a da je sve što padne sa neba napravio covek.

Žirinovski je rekao da su SAD cak pokušale da obavete Rusiju da ce vršiti probe, ali americki državni sekretar Džon Keri nije uspeo da stupi u kontakt sa ruskim ministrom inostranih poslova Sergejom Lavrovim, iako ga je dva dana uzastopno zvao.
Americki Stejt Dipartment je ove nedelje saopštio da je Keri želeo da telefonom razgovara sa Lavrovim kako bi se diskutovalo o skorašnjim nuklearnim probama Severne Koreje i konfliktu u Siriji. Medutim, Žirinovski je za RIA Novosti rekao da je Keri hteo da upozori Ruse na provokaciju koja sledi kako bi se izbegle moguce posledice.
Moskva je 12. februara potvrdila da je iz Vašingtona stigao zahtev da se organizuje hitan telefonski razgovor izmedu Kerija i Lavrova. Razgovor se nije održao zbog "intenzivnog rasporeda" ministra Lavrova.
U meteorskoj kiši koja je pala na Ural povredeno je više od 1.000 ljudi. Došlo je do nekoliko eksplozija na nebu, pucala su prozorska stakla, a pricinjena je i materijalna šteta.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |