петак, 22. фебруар 2013.

Kiša zaustavila Zvezdin nalet protiv Šahtjora

 Prijateljska utakmica na pripremama u Turskoj izmedu fudbalera Crvene zvezde i "B" tima Šahtjora iz Donjecka prekinuta je posle 45 minuta, a razlog su kiša i jak vetar.

Posle prvog poluvremena Zvezda je vodila sa 2:0, zahvaljujuci golovima Stefana Mihajlovica i Kadua.
Tokom pauze izmedu poluvremena osoblje antalijskog hotela "Arkadija" na cijem je terenu igrano nije dozvolilo da se mec nastavi sa obrazloženjem da bi to uništilo podlogu, iako su predstavnici oba kluba bili su za nastavak meca.
Prvi gol viden je u 16. minutu. Sa desne strane centrirao je Kadu, a na drugoj stativi Mihajlovic je udarcem glavom savladao golmana tima iz Donjecka. U 28. minutu, oporavljeni Kadu je posle kornera Miloša Dimitrijevica bio precizan.
Trener Crvene zvezde je bio zadovoljan izdanjem svojih izabranika, ali je izrazio žaljenje što susret nije odigran do kraja.
"Šteta što nismo igrali i drugo poluvreme. U prvom delu viden je lep fudbal, jer smo za rivala imali ekipu koja je dinamicna, koja dosta trci i koja je prvenstveno školovana i tehnicki odlicno potkovana. Medutim, viša sila nas je sprecila da igramo i drugi deo. Zadovoljan sam zalaganjem svih igraca. Uporno im ponavljam da još uvek nisam odredio startnu postavu i da svi još uvek konkurišu za mesto u prvih 11. Momci su to shvatili na pravi nacin, niko od njih ne igra pod 'rucnom' što je svakako dobra stvar. Svi ispunjavaju sve zadatke bez pogovora i na tome im cestitam", zakljucio je trener Jankovic.
Fudbaleri Crvene zvezde ce u nedelju igrati protiv rumunskog Petrolula.




0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |