четвртак, 21. фебруар 2013.

"Mafijaši neće uticati na naš rad"

15. 02. 2013. 02:54h | B92| foto: Fonet
Clanovi Vlade nastavice sa redovnim aktivnostima i nikakve kriminalne grupe ne mogu da uticu na satnicu rada i obaveze Vlade, izjavio je premijer Srbije Ivica Dacic na aerodromu. Vlada se ne boji mafijaša: Ivica Dacic
Avion s premijerom Ivicom Dacicem i delegacijom bezbedno je sinoc, nešto posle 21 sat, sleteo na aerodrom Nikola Tesla po povratku iz zvanicne posete Irskoj.
Dacic je na aerodromu rekao da se upozorenje na mogucu diverziju nije odnosilo na let iz Dablina, vec generalno na mogucnost da dode do nameštenog kvara na avionu Vlade. On je izjavio da su prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vucic i on, uprkos tome, odlucili da nastave diplomatske aktivnosti.
Clanovi vlade nastavice redovne aktivnosti i nikakve kriminalne grupe ne mogu da uticu na satnicu rada i obaveze Vlade, rekao je Dacic i najavio novi režim obezbedivanja državnih letelica tako što ce one biti obezbedivane 24 sata, a kada se bude nalazila u inostranstvu bice skrenuta pažnja i na mogucnost diverzije.
To znaci, dodao je Dacic, da je potrebno da i u inostranstvu vladin avion bude 24 sata pod kontrolom. Premijer nije želeo da kaže o kojim se kriminalnim grupama konkretno radi, istakavši da to nije prvi put da je dobio slicnu informaciju kako o njegovoj, tako i o ugroženosti clanova njegove porodice.
Prema njegovim recima, iz cele situacije može se izvuci i nešto dobro, a to je "da su po prvi put BIA, MUP i Direkcija policije uradili nešto koordinirano".
Dacic takode nije komentarisao to da li ce prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vucic u Berlin otputovati istom letelicom.
Direkcija policije obavestila je ranije danas premijera Dacica da BIA ima saznanja da vode pojedinih kriminalnih klanova nastoje da za interese svojih kriminalnih grupa, uz pomoc odredenih osoba koje imaju pristup avionu Vlade, izazovu kvar na avionu u inostranstvu prilikom putovanja predsednika, premijera ili prvog potpredsednika Vlade.





0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |