уторак, 19. фебруар 2013.

Matić želi da igra za reprezentaciju Srbije

15. 02. 2013. 19:05h | Vestionline, Beta
Fudbalski menadžer Dejan Mitrovic rekao je danas da nije tacno da Nemanja Matic ne želi da igra za reprezentaciju Srbije, dok je selektor Siniša Mihajlovic.
Želi medu "orlove" - Nemanja Matic
"Nije tacna informacija da je Matic rekao da ne želi da igra za Srbiju dok je Mihajlovic selektor, tu je došlo do nesporazuma. On je rekao da ne želi u tom trenutku da se odazove selektoru na poziv, pošto je presedeo pet meceva na klupi i nije trenirao kako treba", kazao je Mitrovic agenciji Beta.
"On je to pre svega rekao zato što njemu treba duplo više vremena da dode u Srbiju iz Lisabona i to je uticalo na njegovo zdravlje. Posle svega toga selektor je rekao da mu Matic nije potreban u reprezentaciji i kako ne odgovara njegovom stilu igre i više nije dobio poziv", rekao je Mitrovic.
Menadžer srpskog fudblera istakao je da ce Nemanja Matic zaigrati ponovo za reprezentaciju Srbije ukoliko dobije poziv selektora Mihajlovica.
Ovaj 25-godišnji srpski fudbler karijeru je zapoceo u Kolubari, a potom je nastupao za Košice, Celsi i Vitese. Za reprezentaciju Srbije odigrao je pet meceva.



0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |