понедељак, 25. фебруар 2013.

Čelsi u Pragu debituje u Ligi Evrope

 Nakon prvih mečeva u osmini finala Lige šampiona, nastavlja se takmičenje i u Ligi Evrope prvim utakmicama šesnaestine finala.

Na utakmicama šesnaestine finala Lige Evrope, debitovaće šampion Evrope Čelsi. "Plavci" su posle ispadanja iz grupne faze Lige šampiona morali da se zadovolje "drugom ligom" i do osmine finala kreću protiv Sparte u Pragu.
Jedna od uzdanica evropskog prvaka biće i Branislav Ivanović, a pored njega, od srpskih fudbalera igraće Marko Pantelić i Ljubomir Fejsa za Olimpijakos, Nemanja Matić brani boje Benfike, Milan Rodić je od januara u Zenitu, dok Milan Biševac nosi dres Liona, za Fenerbahče nastupa Miloš Krasić, a Vladimir Dišljenković i Milan Obradović za Metalist.
Drugo takmičenje po važnosti na Starom kontinentu dobija još jednog debitanta, Njukasl koji najavljuje pohod na trofej. "Svrake" na svom terenu od 21.05 igraju protiv ukrajinskog Metalista.
"Liga Evropa je takmičenje koje bismo svi voleli da osvojimo. Teško je proći grupnu fazu jer tada morate da igrate bez greške, a mi ne želimo da naš težak rad bude uzaludan. Metalist ima dobru ekipu, videli smo koga su sve pobedili u grupi, pa moramo da ih shvatimo ozbiljno. Izvešću najjači tim. Novi igrači koji su došli u januaru su nas pojačali i sigurno ću ih uvrstiti u tim", rekao je menadžer Njukasla Alen Pardju za klupski sajt i najavio najjači sastav protiv ukrajinskog predstavnika.
U ostalim mečevima zaminljiv će biti okršaj Zenita i Liverpula, Totenhem će ugostiti Lion, Inter dočekuje rumunski Kluž, a Benfika gostuje u Leverkuzenu.
Liga Evrope, prvi mečevi 1/16 finala:
18:00 Zenit - Liverpul
18:00 Anži - Hanover
19:00 Sparta Prag - Čelsi
19:00 Levante - Olimpijakos
19:00 Napoli - Plzen
19:00 Dinamo Kijev - Bordo
19:00 Bajer Leverkuzen - Benfika
19:00 Bate Borisov - Fenerbahče
19:00 Ajaks - Steaua
21:05 Bazel - Dnjepar
21:05 Inter - Kluž
21:05 Štutgart - Genk
21:05 Atletiko Madrid - Rubin
21:05 Borusija Menhengladbah - Lacio
21:05 Totenhem - Lion



















0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |